Novosti

Đidara treća na Nicolierovom memorijalu

U Vukovaru održan Memorijalni turnir „Jean Micehel Nicolier“ u savateu.

U organizaciji savate kluba Jean Michel Nicolier iz Slavonskog Broda u sportskoj dvorani u Borovom naselju održan je treći po redu memorijalni turnir koji nosi ime hrabrog francuskog pripadnika HOS-a, koji je dao svoj život za Hrvatsku. Prije natjecanja su ministar branitelja, Tomo Medved i gradonačelnik Vukovara, Ivan Penava, uz Nicolierove suborce iz HOS-a, zapalili svijeće i položili vijenac na spomenik Jean Michel Nicoliera u Vukovaru.

Savate klub Đidara se treći puta došao pokoloniti hrabrom Francuzu, ali i pokazati svoje potencijale. Kao i obično Đidara je bila vrlo uspješna. Zlatna odličja osvojile su Tamara Gašpert kod juniorki, Petra Rožman kod seniorki, a isti uspjeh polučili su juniori Goran Čandrlić i Denis Fiket. Srebrna odličja osvojili su Matija Bočkaj i Sandro Drežnjak, dok su se kadet Antun Deak i senior Željko Jurak kući vratili s broncom. Sa četiri zlata, dva srebra i dvije bronce Đidara je osvojila treće mjesto u konkurenciji klubova na ovom memorijalu.

Prezadovoljan sam nastupom Đidare u Borovom naselju. Hvala svima koji nas podržavaju, a posebno se moram zahvaliti Emanueli Šafranko, Bibi Fruk, tvrtki ETI-inžinjering, cafe baru Yellow bar i Sportskoj zajednici Grada Zaboka koji su nam pomogli da odradimo ovaj turnir. – rekao je Đino Sinković, trener i predsjednik Đidare.

Izvor: www.zagorje.com

Skip to content