Novosti

Djelatnici Opće bolnice Zabok dobili unikatne čestitke koje su izradila djeca

Uoči Božića svaki zaposlenik Opće bolnice Zabok i bolnice hrvatskih veterana dobio je unikatnu, dječjom rukom izrađenu božićnu čestitku.

Na inicijativu Društva „Naša djeca“ Zabok pokrenuta je akcija podrške zaposlenicima Bolnice pod sloganom „Za osmijeh djelatnika u bolnici“.

-Željeli smo svim zaposlenicima Bolnice pružiti podršku i na ovaj im način zahvaliti na svemu što rade za naše najmilije, prijatelje i sugrađane u ovo teško, pandemijsko doba, koje djeca vrlo intenzivno proživljavaju. Želim da nam svima 2022. bude zdravija i s manje stresa – poručila je predsjednica DND-a Zabok Sonja Borovčak. U akciji je sudjelovalo više od 400 djece Dječjeg vrtića Zipkica, Osnovne škole Ksavera Šandora Gjalskog, DND-a Zabok i Dječjeg gradskog vijeća Grada Zaboka. Oni su uz pomoć svojih odgajateljica, učiteljica i voditeljica s puno ljubavi izradili kreativne čestitke te prekrasnim porukama izrazili svoju zahvalnost i zaželjeli svim zaposlenicima Bolnice puno sreće i zdravlja u novoj 2022. godini. Kad se male ruke slože, sve se može – zaključila je tajnica DND-a Zabok Jasenka Borovčak.

Svoje zadovoljstvo što su sudjelovali u akciji izrazili su i ravnatelj zabočke osnovne škole Tomislav Polanović i ravnateljica Dječjeg vrtića Zipkica Dijana Lovinčić – Crnković te se pridružili lijepim željama.

-COVID pandemija uzima svima puno tjelesne i duhovne snage, pa svaka potpora našim djelatnicima puno znači. Djeca su naše najveće bogatstvo i kad ti oni nešto daruju to je zaista neprocjenjivo. Hvala svima koji su sudjelovali u ovoj hvalevrijednoj akciji, svijet bi bio ljepši s više takvih poput vas – zahvalu su ispred Bolnice uputili ravnatelj Tihomir Vančina i pomoćnica ravnatelja za sestrinstvo Danica Horvat.

Skip to content