Novosti

Dodijeljena priznanja zabočkim obrtnicima

Prošle je subote održana 11. Večer obrtnika Udruženja obrtnika grada Zaboka. Druženju su se odazvali brojni članovi Udruženja i njihovi gosti; predsjednik OKKZŽ-e i potpredsjednik HOK-e Davor Pleško, potpredsjednik OKKZŽ-e Darko Varga, predsjednici i predstavnici udruženja obrtnika naše županije, predstavnici Zagrebačke banke i predstavnici Zagorske kreditne unije.

Večer je započela pozdravnim govorom predsjednika Udruženja obrtnika grada Zaboka Tomislava Mihelića, da bi se nastavila podjelom priznanja obrtnicima koji u ovoj godini slave svoju obljetnicu rada u obrtništvu.

1997. godine s radom su započeli i ove godine slave dvadeset godina rada Brankica Vukas, vlasnica obrta Trgovina na malo “MATIJA” iz Dubrovčana, Stjepan – Damir Vuk, vlasnik obrta Transport “VUK” iz Jalšja, Željko Poštek, vlasnik obrta Automehaničarska radionica “BR&ŽE” iz Martinišća, Ivica Kanceljak vlasnik obrta Mesnica “KANCELJAK” iz Velikog Trgovišća, Jasmina Gorički Očić, vlasnica obrta Modni studio NINA iz Zaboka, Darko Dragčević, vlasnik obrta Foto studio “D” iz Zaboka, Kristina Burić vlasnica obrta Frizerski salon” KRISTINA ” iz Zaboka i Darko Antolković, vlasnik obrta Vodolim “ANDA” iz Velike Erpenje.

Za dvadeset i pet godina rada priznanje su dobili Miro Čaržavec, vlasnik obrta „ČARŽAVEC“ obrt za završne radove, proizvodnju i trgovinu iz Dubrovčana, Viktor i Evica Dodić, vlasnici obrta „Zlato-satovi DODIĆ“ obrt za proizvodnju, usluge i trgovinu iz Zaboka, Tihomir Herceg vlasnik obrta “HERCKOP” prijevoz i strojni iskop iz Špičkovine, Rudolf Ivetić, vlasnik obrta “JEZERO-METAL” izrada predmeta od metala iz Jezera Klanječkog 20, Željko Matas, vlasnik obrta AUTOPRIJEVOZNIK iz Gubaševa i Mirjana Juras, vlasnica obrta Transport “TIŠLJAR” iz Jezera Klanječkog.

Trideset godina rada u obrtništvu ove godine slave Štefica Očić vlasnica obrta Frizerski salon “ŠTEFICA” iz Velikog Trgovišća i Tomislav Mihelić vlasnik obrta “ZABOK-MONTAŽA” instalacijsko-završni radovi iz Zaboka.

Za trideset i pet godina rada priznanje je dodijeljeno Ivici Cakolu, vlasniku obrta CIPELE CAKOL obrt za trgovinu i usluge iz Zaboka i obrtu “BIROTEHNIKA” servis, kopiranje i trgovina, iz Zaboka.

Prisutnim obrtnicima u ime Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije priznanja je uručio predsjednik OKKZŽ Davor Pleško.

Izvor:www.zagorje.com

Skip to content