Novosti

DONESENA ODLUKA – OB Zabok nakon raspisanog natječaja dobila novog vodećeg čovjeka

Nakon što su ne baš pozitivne vijesti iz Opće bolnice Zabok punile novinske stupce i nakon smjene ravnatelja Stanka Beline, na kormilo bolnice stigao je Ivan Švajger koji je bio i vršitelj dužnosti ravnatelja u posljednjih nekoliko mjeseci. Odmah nakon imenovanja ravnatelj Švajger dao nam je izjavu. Izrazio je svoje zadovoljstvo imenovanjem te je rekao da se u bolnici ugodno osjeća. -Krenut ćemo u financijsku sanaciju poslovanja bolnice te će se poduzeti aktivnosti kako bi se opće stanje i kvaliteta usluge u bolnici poboljšala – rekao je novoizabrani ravnatelj te je dodao da Zagorci, ali i pacijenti iz ostalih krajeva Hrvatske koji dolaze, zaslužuju vrhunsku kvalitetu usluge. Županica Sonja Borovčak izborom Ivana Švajgera za ravnatelja izrazito je zadovoljna jer kaže on je osim liječnika i menadžer, a to bolnici treba. -Sigurna sam da će se novi ravnatelj potruditi da pacijenti dobiju uslugu kakvu zaslužuju jer imamo jednu od najljepših bolnica u Hrvatskoj. Svojevrsni problemi postoje, ali sigurna sam da ćemo uz nove prijedloge i poteze sve uspjeti riješiti – naglasila je Borovčak. Isto je tako dodala da će liječnici morati pokazati veću efikasnost u svom radu, pogotovo oni koji obavljaju privatnu djelatnost uz rad u bolnici. -Ne smije se dogoditi da je liječniku privatna praksa na prvom mjestu i to na štetu pacijenata u OB Zabok. To se mora razgraničiti – zaključila je županica.

Borovčak: Ne smije se dogoditi da je liječniku privatna praksa na prvom mjestu i to na štetu pacijenata u OB Zabok. To se mora razgraničiti.

Švajger: Krenut ćemo u financijsku sanaciju poslovanja bolnice te će se poduzeti aktivnosti kako bi se opće stanje i kvaliteta usluge u bolnici poboljšala.
Izvor: Zagorski list

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Skip to content