Novosti

DVD – u Zabok dodijeljeno 199.220, 00 kuna za nabavu nove opreme

Predsjednik Dobrovoljnog vatrogasnog društva, Želimir Lež je danas, dana 15.06.2022. potpisao ugovor u iznosu od 199.220,00 kn sa Ministarstvom unutarnjih poslova ugovor o dodjeli bespovratnih financijskih sredstava „Financiranje službi spašavanja za potrebe stanovništva nastalih kao posljedica serije potresa počevši od 28. prosinca 2020. godine na području Grada Zagreba, Krapinsko-zagorske županije, Zagrebačke županije, Sisačko-moslavačke županije, Karlovačke županije, Varaždinske županije, Međimurske županije, Brodsko-posavske županije, Koprivničko-križevačke županije i Bjelovarsko-bilogorske županije.

Aktivnosti koje operacija podrazumijeva odnose se na nabavu nove vatrogasne zaštitne opreme i opreme za tehničke intervencije kako bi se zamijenila ona oprema koja se koristila i oštetila u specijalističkim intervencijama nakon potresa te je bila rashodovana. Nabavom nove opreme DVD Zabok će biti omogućene sigurnije i brže intervencije tijekom budućih akcija spašavanja i sanacija.

DVD Zabok ovim putem se zahvaljuje dopredsjedniku društva Tihomiru Tršinskom, zapovjedniku Željku Tršinskom i Upravnom odjelu za EU fondove i strateške projekte Grada Zaboka koji je pripremio projektnu dokumentaciju

Skip to content