Novosti

Dvostruko slavlje zabočkih rukometašica

Rukometašice Zaboka odlično su krenule u 2018. godinu, s dvije pobjede. U 4. krugu Međužupanijske lige (2002. godište) one su u varaždinskoj dvorani Graberje prvo savladale Loniu s 25:21, a potom i Petrinju sa 26:13.

Prve su im na megdan došle rukometašice Lonie iz Kutine. One su se dobro držale do rezultata 7:7, no na poluvrijeme se otišlo s tri gola prednosti za Zabok. U nastavku su Zabočanke stavile u brzinu više, u nekoliko navrata imale su po šest golova prednosti, da bi utakmica završila rezultatom 25:21 u njihovu korist. Predvodile su ih Dora Despenić sa 7 golova, Dora Belošević sa 6, dok su Laura Jurina i Matilda Novak postigle po 5 golova.

Rukometašice Petrinje nisu dorasle zabočkim rukometašicama u ovom trenutku. Od početka je utakmica usmjerena na stranu Zaboka, a prednost zabočkih rukometašica rasla je iz minute u minutu, sve do konačnih +13 (26:13). Dora Despenić ponovno je postigla 7 golova i bila najefikasnija u redovima Zaboka.

Ove dvije pobjede igračice Zaboka poklonile su Lauri Jurina, koja je proslavila šesnaesti rođendan.

ZABOK – LONIA 25:21 (11:8)

ZABOK: Despenić 7, N. Klasić, Kic, L. Jurina 5, S. Jurina 1, Belošević 6, Bosec 1, Novak 5, Kaminski, Jagečić, Štefanko, M. Klasić, Horvat. TRENER: Zoran Despenić

PETRINJA – ZABOK 13:26 (6:11)

ZABOK: Despenić 7, N. Klasić, Kic, L. Jurina 3, S. Jurina 2, Belošević 2, Bosec 3, Novak 1, Kaminski 2, Jagečić, Štefanko 2, M. Klasić, Horvat 4. TRENER: Zoran Despenić

Izvor: Zagorski list

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Skip to content