Novosti

Erasmus+ informativni dan o mogućnostima za mlade 6. 3. 2014.

Agencija za mobilnost i programe Europske unije organizira Erasmus+ informativni dan koji će se održati 6. ožujka 2014. u hotelu Dubrovnik u Zagrebu. Na informativnom danu moći će se saznati više o mogućnostima za mlade u zemljama EU-a. Dan će biti usmjeren na dvije ključne akcije u sklopu programa. Ključna akcija 2 (Suradnja za inovacije i dobru praksu) i ključna akcija 3 (Podrška reformi javnih politika).

Informativni dan će korisnicima u Hrvatskoj omogućiti upoznavanje s mogućnošću prijave projekata u okviru strateških partnerstava te sastanaka mladih i donositelja odluka. Pružit će im i kvalitetnu pripremu za razvoj projektnih prijedloga.

Sudjelovanje na info danu je besplatno. Za sudionike koji dolaze iz udaljenih krajeva Agencija pokriva troškove smještaja (ako za tim postoji opravdana potreba, odnosno ako nije moguće organizirati prijevoz u jednom danu). Prijave za informativni dan su otvorene do 24. veljače odnosno do popunjavanja raspoloživih mjesta.

Agencija će do kraja ožujka također organizirati webinar (web seminar) te će na taj način sve osobe čije prijave neće biti u mogućnosti prihvatiti imati priliku informirati se o natječaju programa Erasmus+ za 2014. godinu. Održani webinar bit će snimljen i trajno dostupan na mrežnim stranicama Agencije.

Raspred aktivnosti možete vidjeti ovdje.

Prijave za sudjelovanje na informativnom danu mogu se izvršiti na mrežnim stranicama Agencije za mobilnost i programe EU.

Izvor: mobilnost.hr

Skip to content