Novosti

Farmaceutski Oskar za magistru Krznar

Voditeljica Odjela za ljekarničku djelatnost Opće bolnice Zabok Jasminka Krznar, mr.pharm.spec. dobitnica je medalje „Dr. Julije Domac“ koju joj je dodijelilo Hrvatsko farmaceutsko društvo na svojoj godišnjoj skupštini koja je održana u Zagrebu 27. rujna. Medalja je utemeljena 1955. godine kao uspomena na život i djelo velikana hrvatske farmacije prof. dr. Julija Domca, predstavlja najviše priznanje koje djelatnik u području farmacije može primiti, a dodjeljuje se kao priznanje za podizanje ugleda struke i izvanredna postignuća u znanstvenom, stručnom i društvenom radu.Dobitnica „farmaceutskog Oskara“, magistra Krznar iz Opće bolnice Zabok u 35 godina aktivnog rada zadovoljila je najviše kriterije koje struka ocjenjuje prilikom dodjeljivanja ove prestižne nagrade.

-Petnaest godina svog radnog vijeka provela sam u riječkom KBC-u, a dvadeset u Općoj bolnici Zabok, gdje i trenutno radim. Posebno sam ponosna na činjenicu da sam ovo priznanje osvojila u konkurenciji stručnjaka koji dolaze iz svih područja farmacije (fakulteti, agencije za lijekove, industrija, opće bolnice, kliničko-bolničkih centri), što mu daje još veću važnost- istaknula je Krznar.

-Čestitam magistri Krznar na ovom iznimnom postignuću koje je, prije svega, najbolja potvrda njene stručnosti i predanog rada, ali i znak kredibiliteta naše ustanove- zaključio je sanacijski upravitelj Opće bolnice Zabok Ivan Švajger. (zl)
Izvor: Zagorski list

Skip to content