Novosti

Gimnazija A.G.Matoša Zabok dobila priznanje FER-a u Zagrebu

Gimnazija A.G.Matoša Zabok ponovo ove godine dobila priznanje Fakulteta elektrotehnike i računarstva na Dan fakulteta koji se održao u petak 25.studenoga u Zagrebu. Nagrada se dodjeljuje na temelju brojnosti upisa i uspješnosti naših učenika u studiranju na FER-u u Zagrebu.

Škola je dobila zahvalnicu za istaknuti doprinos srednjoškolskom obrazovanju studenata FER-a, te joj je dodjeljena jedna nagrada za najboljeg rangiranog kandidata iz škole pri upisu na FER u akademsku godinu 2012./2013.

FER je ove godine promijenio kriterije za učenike koji dolaze iz nagrađenih škola. Naime, učenici više nemaju izravan upis kao do sada, već će onom učeniku iz pojedine nagrađene škole koji postigne najbolji rezultat među svojim školskim kolegama u razredbenom postupku biti uručen poklon bon u Skriptarnici FER-a u protuvrijednosti kompleta udžbenika i ostalih nastavnih materijala za prvi semestar na iznos od 400,00 kn.

Također, iznimno smo ponosni što je na svečanoj dodjeli istaknuto i ime našeg bivšeg učenika Jurice Cerovca, kojem je tom prigodom uručena brončana plaketa „Josip Lončar“ za iznimne rezultate studiranja u akademskoj godini 2010./2011., točnije za prosjek studija 5,0 na diplomskom studiju Informacijska i komunikacijska tehnologija.

Pripremila: Bibijana Šlogar, prof., ravnateljica

Skip to content