Novosti

GLUMAČKA RADIONICA UZ MARKA TORJANCA 19. 12. u 10 sati u Zelenoj dvorani

Priključite se glumačkoj radionici u srijedu, 19. prosinca s početkom u 10 sati u Zelenoj dvorani u Zaboku! Upoznajte se s vlastitim potencijalima, istražite svoju imaginaciju, ekspresivnost i improvizaciju, saznajte više o nekim od osnovnih alata koji se mogu primijeniti i kod javnih nastupa ! Radionica će se fokusirati na individualni pristup polaznicima, nećemo teoretizirati već istraživati i učiti kroz grupni rad, vježbe i suradnju.

Radionicu vodi Marko Torjanac, hrvatski kazališni, televizijski i filmski glumac, ujedno i osnivač kazališta Planet Art čiji je umjetnički i izvršni ravnatelj i producent. Uz kazalište za odrasle, pokretač je i voditelj Edukativnog kazališta za djecu i mlade za koje piše tekstove i režira. Pokrenuo je Stand up comedy radionice, bio je urednik časopisa Hrvatsko glumište i scenarist i autor nekoliko televizijskih emisija, a osim brojnih uloga na filmu i kazalištu, dobro nam je poznat i u sinkronizaciji brojnih animiranih filmova i serija.

Radionica je besplatne, a provodimo je uz financijsku podršku Grada Zaboka i Krapinsko-zagorske županije. Namijenjena je svima, a sudionicima su osigurana i osvježenja. Obzirom na ograničeni broj mjesta, potvrdite svoje sudjelovanje najkasnije do 17. prosinca do 15.00 sati telefonom na broj 049/221-973!

Organizator:Društvo multiple skleroze Krapinsko-zagorske županije

informaciju pripremila: Nataša Hlaban

Skip to content