Novosti

[GRAĐANSKI OSVIJEŠTENI] Šest škola predstavlja svoje radove na 12. Županijskoj smotri projekata

Šest škola predstavlja radove iz područja Građanskog odgoja i obrazovanja.

Osnovna škola Ksavera Šandora Gjalskog iz Zaboka domaćin je 12. Županijske smotre projekata iz područja Građanskog odgoja i obrazovanja.

Na Smotri tako sudjeluju Osnovna škola Zlatar Bistrica, Osnovna škola Lijepa naša Tuhelj, Osnovna škola Oroslavje, Osnovna škola Vladimira Bosnara Stubičke Toplice, Srednja škola Bedekovčina te Srednja škola Oroslavje.

– Djeca će predstaviti projekte koje su radili s učiteljima i mentorima u sklopu redovne nastave i izvanškolske aktivnosti. Ona su gledala što se događa u njihovim školama i lokalnoj zajednici i ukazuju na sve što je dobro te kako popraviti sve ono što je loše – rekla je predsjednica županijskog povjerenstva Smotre Snježana Romić i dodala je kako su dosad svi radovi bili i predloženi za državnu smotru te vjeruje kako će tako biti i ove godine.

Na samom otvaranju smotre bili su uz ravnatelja škole koji je svima poželio dobrodošlicu, i predstavnici civilnih udruga, Grada Zaboka, kao i zamjenica župana Jasna Petek.

– Važno je da dobivate spoznaje i vještine kako biti aktivan građanin naše zajednice te time pridonosite promjenama u budućnosti. To želimo i trebamo vidjeti – rekla je Petek i pritom pohvalila njihov trud.

Izvor:Zagorje.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Skip to content