Novosti

Gradsko društvo Crvenog križa Zabok organiziralo 3 predavanja o dobrovoljnom darivanju krvi

     240 učenika iz 4 srednje škole s područja djelovanja Gradskog društva Crvenog križa Zabok, 27. i 28. veljače 2023. godine prisustvovala su predavanjima o dobrovoljnom darivanju krvi.

     27. veljače 2023. godine u Zaboku su održana dva predavanja; 1. predavanje održano je u Gimnaziji Antuna Gustava Matoša Zabok za zabočke gimnazijalce i za učenike Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok, dok je drugo predavanje održano u Srednjoj školi Zabok.


     28. veljače 2023. godine predavanje je održano u Srednjoj školi Bedekovčina.

Tri liječnika iz Hrvatskog zavoda za transfuzijsku medicinu učenicima iz Gimnazije A.G.M., Srednje škole Zabok, Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok i Srednje škole Bedekovčina učenicima su približili važnost i značaj dobrovoljnog darivanja krvi.

     Gradsko društvo Crvenog križa Zabok će u ožujku 2023. godine organizirati dvije izvanredne akcije dobrovoljnog darivanja krvi za učenike srednjih škola.

20. ožujka 2023. akcija dobrovoljnog darivanja krvi će se održati u Srednjoj školi Bedekovčina, a 23. ožujka 2023. godine u Gimnaziji Antuna Gustava Matoša u Zaboku.

Tekst i slike: Gradsko društvo Crvenog križa Zabok

Skip to content