Novosti

HELLBOY 15+

11.04.ČETVRTAK 20:30, 12.04.PETAK 20:30

13.04.SUBOTA 20:30

IZVORNO IME: Hellboy

ŽANR: Akcija, avanturistički

REDATELJ: Neil Marshall

ULOGE: David Harbour, Ian McShane, Milla Jovovich, Sasha Lane

TRAJANJE FILMA: 120 minuta

Cijena ulaznice: 25,00 kn

Hellboy je ultimativni antiheroj, plod nacističkog mističnog eksperimenta iz 1944. kojeg su američki agenti preoteli i odgojili da bude na strani Dobra, temeljen na kultnom stripu Mikea Mignole.

Ultimativni antiheroj Hellboy se vraća u osvetničkoj misiji u Londonu, gdje se drevni duh zle vještice (Nimue the Blood Queen) vratio iz mrtvih. Zarobljena i odbačena prije više stoljeća, kraljica vještica se vraća u naš svijet kako bi ponovno donijela smrt i uništenje. Samo heroj s paklenim korijenima kao Hellboy, u stanju je suočiti se s prijetnjom i boriti se s vješticom i njezinom vojskom. Njegove će se šanse još više povećati kad se ispostavi da je nasljednik moći samog kralja Arthura. Međutim, čak ni on ne može pobijediti sam u ratu sa silama zla. Prije nego što se odigra odlučujuća bitka, Hellboy mora vratiti svoje stare saveznike …

Glavna uloga Hellboya pripala je Davidu Harbouru, poznatog po seriji Stranger Things, a odličnu glumačku postavu čine još i Ian McShane u ulozi profesora Trevora Bruttenholma i Milla Jovovich kao glavna zlica Blood Queen te Sasha Lane kao Alice Monaghan.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Skip to content