Novosti

Hren prihvatio radno mjesto u Sektoru razvoja i građenja poduzeća

Na godišnjoj izvještajnoj i izbornoj Skupštini Zagorskog vodovoda d.o.o., održanoj u petak 28. lipnja u

Zaboku, nakon što je jednoglasno prihvaćeno izvješće direktora o proteklom poslovanju, te planu razvoja za buduće poslovno razdoblje, meni na funkciji predsjednika Uprave-direktora Skupština nije izglasala novi mandat. Obzirom na mnogobrojne pozive iz medija dajem sljedeću javnu izjavu:

– obnašao sam dužnost direktora Zagorskog vodovoda časno i odgovorno puna 4 mandata, dakle 16

godina. Nakon što je u prvom mandatu stabilizirano poslovanje poduzeća, kasnija razdoblja karakterizirala je modernizacija i razvoj, te je s tadašnjih 70 milijuna kuna, današnja vrijednost sustava Zagorskog vodovoda narasla na 370 milijuna kuna. Sustav opskrbe vodom razvijen je do potpune hidrotehničke stabilnosti, te danas po dužini mreže od 2000 km čini 3. sustav u RH, a na njega je priključeno preko 90.000 žitelja našeg Zagorja. U nasljeđe novoj upravi poduzeća ostavljam stabilan i siguran sustav opskrbe kvalitetnom pitkom vodom. Ostavljam pozitivno financijsko poslovanje, te pripremljene razvojne projekte u vodoopskrbi i odvodnji u vrijednosti od 110 milijuna eura. Šesnaest godina voditi brigu o funkcioniranju i razvoju ovako složenog javnog sustava nije lagan posao, dapače visoko je odgovoran i stresan.Stoga sam, iako pomalo iznenađen, ipak mirno i profesionalno prihvatio Odluku Skupštine poduzeća, smatrajući i prije i danas da je najvažnija od svega stabilnost i kvaliteta usluge potrošačima i korisnicima poslovanja Zagorskog vodovoda.

Koristim prigodu da posebice zahvalim na suradnji upravo kompletnoj potrošačkoj strukturi, suradnicima, te nadasve kolegama djelatnicima poduzeća Zagorski vodovod d.o.o., a novoj Upravi želim uspješan mandat, stoji u priopćenju dosadašnjeg direktora Zagorskog vodovoda, Željka Hrena u kojem dodaje i kakomu je od strane vodstva Skupštine ponuđeno radno mjesto u Sektoru razvoja i građenja poduzeća, koje je prihvatio, te će i dalje, naravno sada s drugim ovlastima, doprinositi razvoju Zagorskog vodovoda.
Izvor: Zagorski list

Skip to content