Novosti

HRVATSKA – RUSIJA: navijajmo za Vatrene na Trgu K.Š. Gjalskog u Zaboku

Ove subote s početkom u 20:00 po našem vremenu hrvatska nogometna reprezentacija igra protiv Rusije u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva na olimpijskom stadionu Fišt u Sočiju.

Hrvatska – Rusija potpuno je neočekivani par četvrtfinala. Prije SP-a takav rasplet apsolutno nitko nije očekivao, a bilo je malo onih koji su domaćina vidjeli tako daleko, naročito nakon što su za protivnika u osmini finala dobili Španjolce.

Hrvatskoj i Rusiji otvara se povijesna prilika.

O putu naše reprezentacije do četvrtfinala vam je sve poznato. Padali su u skupini D Nigerija u Kalinjingradu, zatim Argentina u onoj utakmici u kojoj je svijet spoznao snagu Vatrenih te na koncu Island i Danska.

U organizaciji Grada Zaboka,The Old Rock bara, Zagorskog lista, Old Choco Housea i Grill & Burger Housea

organizira se praćenje utakmice Hrvatska – Rusija na glavnom trgu K. Š. Gjalskog u Zaboku na najvećem TV ekranu u Zagorju uz zabavni program uz LIVE band i bogatu ugostiteljsku ponudu, a osigurano je dovoljno sjedećih i stajaćih mjesta za sve.

Onaj tko pobijedi u četvrtfinalnom srazu između Hrvatske u polufinalu će igrati protiv nekog od sljedeće četiri reprezentacije: Švedske ili Švicarske te Kolumbije ili Engleske. S obzirom na to da su u gornjem dijelu ždrijeba i Brazil, i Francuska, i Belgija, jasno je kako se Hrvatskoj otvara povijesna prilika…

NAVIJAJMO ZA VATRENE ZAJEDNO UZ DOBRU ZABAVU !

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Skip to content