Novosti

Hrvatska udruga za odnose s javnošću (HUOJ) raspisuje natječaj za 7. dodjelu nagrada Grand PRix. za najbolja ostvarenja u struci

Prijave radova mogu se izvršiti za sve komunikacijske projekte realizirane u razdoblju od 1. siječnja do 31. prosinca 2013. prema sljedećim kategorijama:

1.Grand PRix za odnose s javnošću u javnom sektoru

2.Grand Prix za odnoe s javnošću u nevladinom sektoru

3.Grand PRix za odnose s javnošću u poslovnom sektoru za velike tvrtke

4.Grand PRix za odnose s javnošću u poslovnom sektoru za male i srednje tvrtke

5.Grand PRix za društveno odgovorno poslovanje

6.Grand PRix za internu komunikaciju

7.Grand PRix za najbolju prilagodbu globalne kampanje

8.Grand PRix za političku komunikaciju

9.Grand PRix za digitalnu komunikaciju

U ovih devet kategorija Stručni žiri HUOJ-a dodjeljuje nagrade na temelju pristiglih prijava.

Nagrada Grand PRix dodjeljuje se u još tri kategorije, čije kandidate predlaže i bira isključivo Stručni žiri HUOJ-a: Komunikator godine, Šipak godine – antikomunikator godine te Grand PRix za razvoj struke.

Stručni žiri sastoji se od 11 članova, pri čemu su zastupljeni ugledni predstavnici tvrtki i javnog sektora, stručnjaci iz agencija za odnose s javnošću, predstavnici visokoškolskih ustanova i znanosti, odnosno katedri koje izučavaju upravljanje komunikacijama. Ocjenjivanje je iznimno važno za dodjelu nagrada i svakoj će prijavi stručni žiri posvetiti jednaku pažnju te tako i odlučiti o najbolje osmišljenim i provedenim komunikacijskim projektima u izabranim kategorijama u definiranom razdoblju. Radovi će se ocjenjivati prema kriterijima koji obuhvaćaju Planiranje i upravljanje projektom, Vrednovanje i ostvareni rezultati, Kreativnost i inovativnost te Tehničku izvedbu.

Završni dan za primanje prijava je 7. veljače 2014., a kotizacija za prijavu iznosi 899,00 kn (+ PDV) za članove i 1.100,00 kn (+ PDV) za nečlanove HUOJ-a.

Obrazac za prijavu te Izjavu o vjerodostojnosti podataka u prijavi šaljemo u privitku ovog dopisa. Prijavni obrazac sadrži sve dodatne informacije i upute za prijavu i slanje materijala (nakon prijave dobivate račun prema kojem izvršavate uplatu!)

Pravilnik o izboru i dodjeli godišnjih nagrada HUOJ-a za kojeg je uz metodologiju izbora te članove žirija Upravni odbor HUOJ-a usvojio preuzmite ovdje.

Molimo Vas da s posebnom pažnjom proučite pravila, da navedete i pažljivo provjerite sve podatke te slijedite upute za prijavu i slanje materijala.

Čast nam je pozvati Vas da prijavama svojih radova sudjelujete u ovogodišnjem natječaju za dodjelu Godišnje nagrade HUOJ-a i tako kolegama i stručnoj javnosti pokažete vaš trud i profesionalne uspjehe. Vjerujemo da će nagrada značiti vrijedno priznanje za vaš trud, biti poticaj vašoj izvrsnosti te biti prilika za razmjenu najboljih praksi i iskustava. Zasigurno će doprinijeti razvoju struke i otvorenosti rada HUOJ-a ne samo u stručnoj već i široj hrvatskoj javnosti, te vas još jednom pozivamo da dostavite svoje radove za sudjelovanje u godišnjoj nagradi.

Svečani događaj dodjele godišnjih nagrada HUOJ-a najboljim komunikacijskim projektima predviđen je za petak, 14. ožujka 2014. godine, u Matis Absolut Lounge-u, Trg Stjepana Radića 3 u Zagrebu. Prijavni obrazac za kupnju ulaznica i sudjelovanje na svečanoj večeri bit će dostupan na web stranici HUOJ-a početkom veljače 2014. o čemu ćete biti pravovremeno obaviješteni putem emaila, naše web stranice i društvenih mreža HUOJ-a.

S poštovanjem

Aleksandra Kolarić, predsjednica HUOJ-a

Mario Aunedi Medek, predsjednik stručnog žirija Grand PRixx 2014

Kontakt:

Koraljka Rak

Glavna tajnica

Hrvatska udruga za odnose s javnošću, HUOJ

Perkovčeva 2/III

10000 Zagreb

Mob: 098/ 981 50 81

e-mail: koraljka.rak@huoj.hr

Skip to content