Novosti

HUMANITARNA AKCIJA: “100 PALAČINKI ZA TERAPIJSKO PLIVANJE I JAHANJE”

“Udruga fizioterapeuta i radnih terapeuta Zagorja u suradnji sa Old Choco Houseom 18.06.2016. organizira svoju prvu humanitarnu akciju pod sloganom “100 palačinki za terapijsko plivanje i jahanje” u atriju Zabočke tržnice.

Na vanjskom štandu U atriju Zabočke tržnice peći će se i prodavati palačinke od 9:00 – 19:00 sati, te je sav prikupljen novac namijenjen Udruzi fizioterapeuta i radnih terapeuta Zagorja.

Očekuje Vas bogat animacijski i glazbeni program gdje će se predstaviti i svoju podršku dati DND Bedekovčina, Bedekovčanske mažoretkinje, Dječja folklorna skupina folklornog ansambla “Žuna Bedekovčina” vokalna skupina “Arete” pod vodstvom dirigenta Adama Pokosa-Pazmana, Tomislav Goluban, Mirela & Andy (100 & Acoustic).

Uz bogat glazbeni program očekuje Vas animacija klauna, crtanje karikatura, tombola, vožnja kočijom, kreativne radionice, te posjet zamjenice župana za društvene djelatnosti, gospođe Jasne Petek.

Udruga fizioterapeuta i radnih terapeuta je udruženje fizioterapeuta i radnih terapeuta s područja Krapinsko-zagorske županije s ciljem promocije struke, djelovanja u struci i cjeloživotne edukacije koja je u šest godina svojeg djelovanja proširila svoje aktivnosti na mnogobrojna područja a od kojih su najistaknutije:

Hipoterapija kao poseban oblik fizioterapije na neurolokoj osnovi koju izvodi fizioterapeut s dodatnim znanjem kao samostalnu terapiju, a provodi se kroz trodimenzionalne pokrete konja u “Centru Ritam s konjem” koji se nalazi u Stubičkim Toplicama.

Halliwick koncept koji je poseban terapijski program učenja plivanja za osobe s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom koji izvodi fizioterapeut s dodatnim znanjem individualnim pristupom svakom plivaču, a s ciljem korištenja vode kao najpoželjnijeg medija za samostalno kretanje, a provodi se u “Hotelu Terme Jezerčica” u Donjoj Stubici.

Senzomotoričke vježbe za osobe s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom koje se provode u prostorijama Doma zdravlja u Oroslavju pod stručnim vodstvom fizioterapeuta čime je zaokružen cjelovit rehabilitacijski pristup.”

ODAZOVIMO SE
Izvor: www.radio-zabok.hr

Skip to content