Novosti

[I VI MOŽETE DATI SVOJ GLAS] Zabočanin Goran Deak nominiran je za osnivača godine

Da uspjeh ne dolazi preko noći najbolje zna i Zagorec, točnije Zabočanin Goran Deak. Goran je osnovao TDA, prvi globalni marketplace koji povezuje tvrtke s marketinškim agencijama. Ono što Gorana razlikuje od ostalih je činjenica da je nominiran u kategoriji Founder of the year, odnosno osnivač godine od strane Global Startup Awards.

Global Startup Awards nagrađuje u nekoliko kategorija, osnivača godine, startup godine, najbolji IoT startup te najbolji Coworking prostor.

Ova nominacija samo je jedna u nizu od pokazatelja uspješnosti TDA. Naime, početkom veljače TDA je zatvorio najbržu crowdfunding kampanju na Funderbeam platformi, a nedugo nakon toga odabrani su u top 50 startupova u svijetu od strane Startup Grind-a, najveće startup zajednice u svijetu. Osim Funderbeama, TDA se istaknuo kao prva investicija Fil Rouge Capitala, novonastalog hrvatskog VC fonda.

– Moji najbliži znaju koliko sam vjerovao i uložio u ovu ideju, odnosno danas TDA. Cijeli put i razvoj praćen je brojnim priznanjima i pokazateljima da smo na pravom putu, što nam je davalo prijeko potrebni vjetar u leđa. Nismo dopustili da se opustimo nakon navedenih priznanja, već smo radili jače i više. Mislim da se to najviše vidi po broju nagrada, ali i ovoj nominaciji – istaknuo je Goran.

Od listopada 2018. godine, do danas, na TDA je prijavljeno više od 4000 agencija diljem svijeta te projekti u vrijednosti većoj od 260 milijuna kuna. Te brojke su u konstantnom rastu, a jedno je sigurno, za TDA je ovo tek početak priče o kojoj ćemo dugo, dugo slušati.

Za Gorana možete glasati putem sljedećeg

linka: https://competition.globalstartupawards.com/public-voting/5cd2f833a6a6fd790844f1d7?fbclid=IwAR0DI3E_mcma7Uzt53Dq8L1hpRuz0kC731DlwWF3VJK2WmjI5I2nRMPHMGM

Potrebno je kliknuti na kategoriju Founder of the Year i glasati za Gorana Deaka, a nakon toga prijavu nastaviti preko Facebook profila ili e-maila.

TDA je prvi marketplace koji spaja kompanije i digitalne agencije diljem svijeta. Funkcionira poput online stranice za upoznavanje, a pomaže im povezati se u 3 jednostavna koraka: (i) Kompanije ostave svoj projekt na platformi; (ii) Agencije vide projekte te se prijavljuju na iste; i (iii) Kompanije tada odlučuju hoće li kontaktirati agencije za daljnje pregovore. Tijekom ovog procesa, TDA omogućava kompanijama i digitalnim agencijama da se upoznaju neovisno o tome gdje se nalaze u svijetu, bez da napuštaju udobnost vlastitog ureda. Sjedište TDA nalazi se upravo u Zaboku, dok je u Zagrebu ured. Za više informacija, posjetitewww.topdigitalagencies.co

Započevši s radom u Danskoj 2012. godine, Global Startup Awards svake godine odabire i nagrađuje one iz tehnoloških/web industrija koji su pokazali izvanredna dostignuća u poslu kao i doprinosu u zajednici.

Svake godine kreću u ekspediciju kako bi pronašli tvrtke i pojedince koji su promijenili igru ili su postali inspiracija tisućama, ako ne i milijunima ili milijardama korisnika i obožavatelja. Više o natjecanju možete saznati na sljedećem

linku: https://www.globalstartupawards.com/

Skip to content