Novosti

Igor Visinski iz AK Zabok drugi na Holjevki

U Zagrebu je jučer održana šesta utrka Holjevka, nazvana po nekadašnjem zagrebačkom gradonačelniku. Trči se Avenijom Većeslava Holjevca i Ulicom Hrvatske bratske zajednice, te zbog uzdignutog dijela staze na samom Mostu slobode, pruža trkačima lijep pogled na Zagreb i Medvednicu.

I na ovogodišnjim utrkama je nastupilo nekoliko zagorskih trkača, a najbolji je bio Igor Visinski, član Atletskog kluba Zabok, koji je na dionici dužine 5 km u konkurenciji 231 natjecatelja bio drugi. Tomislav Belošević iz Zagorje adventure teama je bio ukupno šesti. Na 10 km Nikola Štefanić iz AK Rudolf Perešin Gornja Stubica je bio ukupno šesti, Miljenko Hršak iz Trkačkog kluba Maraton Krapina 24., Tomislav Sviben iz Sportskog društva Lastavica Zlatar 58., Mario Matejaš iz istog društva 189., Dijana Rihtar i Antonio Rihtar iz Trkačkog kluba Maraton Krapina 277. i 278. u konkurenciji 304 trkača.

Neven Čorko iz AK Rudolf Perešin nastupio je proteklog vikenda na veteranskom državnom dvoranskom atletskom prvenstvu koje je održano u Zagrebu. U kategoriji M 35 je osvojio prvo mjesto u utrci na 3000 metara, dok je na 400 metara bio drugi.

Izvor:Radio Stubica

Skip to content