Novosti

Jasna Kropf iz Zaboka imenovana je novom ravnateljicom Porezne uprave

Dosadašnji šef poreznika Boris Šuvak razriješen je jer je postao pomoćnikom ministra financija u Upravi za financijsko upravljanje, unutarnju reviziju i nadzor, izvijestili su iz Vlade

Što se tiče kadrovskih pitanja, dosadašnja pomoćnica ministra financija Žana Pedić razriješena je te je novim pomoćnikom ministra imenovan Boris Šuvak, koji je ujedno razriješen dužnosti ravnatelja Porezne uprave u Ministarstvu financija radi odlaska na novu dužnost. Jasna Kropf imenovana je pomoćnicom ministra financija – ravnateljicom Porezne uprave, izvijestila je Vlada nakon zatvorene sjednice.

U Hrvatski sabor upućeno je na donošenje prijedloga za imenovanje Karmele Dešković članicom Državne komisije za kontrolu postupaka javne nabave.

Temeljem provedenog postupka po raspisanom javnom natječaju Darko Banić imenovan je predstojnikom Ureda državne uprave u Ličko-senjskoj županiji, na razdoblje od četiri godine, a istodobno je Boženi Butković povučeno ovlaštenje za obavljanje poslova predstojnika.

Razriješena je Ivana Goranić, dosadašnja zamjenica supredsjedateljice Međuvladinog mješovitog odbora za provedbu Sporazuma između Republike Hrvatske i Crne Gore o zaštiti prava hrvatske manjine u Crnoj Gori i crnogorske manjine u Republici Hrvatskoj. Novi zamjenik supredsjedateljice je Milan Bošnjak.

Izvor: www.tportal.hr/

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Skip to content