Novosti

Jednodnevna edukacija „EU fondovi u sektoru informacijskih i komunikacijskih tehnologija!“

Tvrtka EU PROJEKTI organizira jednodnevnu edukaciju „EU fondovi u sektoru informacijskih i komunikacijskih tehnologija!“ koja ce se odrzati 25. ožujka 2014. godine u Zagrebu na Veleucilistu Vern, Trg Drage Iblera 10, s pocetkom u 9:30 sati.

Uz natječaj “Primjena informacijske i komunikacijske tehnologije za poboljšanje poslovnih procesa”, očekuju se i novi natječaji u sektoru informacijskih i komunikacijskih tehnologija iz programa Unije!

Što se može financirati? Razvoj novih tehnologija, softwarea, hardwarea, ali i povećanje učinkovitosti poslovnih procesa u proizvodnji i poslovanju korištenjem informacijskih i komunikacijskih tehnologija!

Razjasnite sve nedoumice koje imate kao prijavitelji – obratite nam se sa svim pitanjima, a mi ćemo s Vama podijeliti konkretne savjete vezane za razvoj Vaše projektne ideje te vam ukazati na što treba obratiti pozornost prilikom pripreme dokumentacije budući da se radi o novom sustavu i načinu prijave projekata.

Detaljnije informacije o edukaciji, program i prijavnicu pronadite u prilogu ili preuzmite materijale sa sljedeceg linka:

http://eu-projekti.info/najava-edukacije-%E2%80%9Eeu-fondovi-u-sektoru-informacijskih-i-komunikacijskih-tehnologija

Ako se zelite prijaviti, ispunjenu prijavnicu posaljite e-mailom na edukacija@eu-projekti.com

Veselimo se susretu s Vama!

EU PROJEKTI tim

Download EU_edukacija_IKT_program.pdf
Download EU_edukacija_IKT_poziv.pdf
Download EU_edukacija_IKT_prijavnica.pdf
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Skip to content