Novosti

Karlo Ilijaš peti na 400 slobodno

Na 10. Međunarodnom plivačkom mitingu Victoria – Primorje, koji je ujedno i treće natjecanje iz serijala HEP HPS Grand Prix, nastupilo je oko 500 plivača i plivačica iz Velike Britanije, Italije, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Plivački klub Olimp Zabok, predvođen prof. Ivicom Androićem, krenuo je put Rijeke s tri plivača i četiri plivačice. Nasupili su; Lana Halapir, Magda Slovenec, Hana Sivec, Tesa Novak, Karlo Iljaš, Nikola Iveković i Vili Sivec.

Od značajnijih rezultata valja spomenuti da je junior Karlo Iljaš u iznimno jakoj međunarodnoj konkurenciji osvojio peto mjesto u juniorskoj konkurenciji na 400 mješovito i peto u seniorima. Također se kvalificirao i u juniorsko finale na 200 mješovito.

Mlađa juniorka Tesa Novak plasirala se u juniorsko finale discipline 100 leptir i mlađe juniorsko finale na 100 slobodno. Također mlađa juniorka, Hana Sivec, plasirala se u mlađe juniorsko finale discipline 50 slobodno, 50 leptir i 100 leptir, a mlađi junior Vili Sivec plasirao se u mlađe juniorsko finale discipline 100 slobodno i 100 leptir. Juniorka Lana Halapir plasirala se u juniorska finala na 50 leptir i 200 leptir.

Izvor: www.zagorje.com

Skip to content