Novosti

Kazališna predstava:“NIJE BILA PETA, BILA JE DEVETA“

03.05.UTORAK 20:00

Kazališna predstava:“NIJE BILA PETA, BILA JE DEVETA“

Cijena ulaznice: 60,00 kn

Pretprodaja ulaznica: gradska knjižnica „K.Š.Gjalski“ Zabok, S.Radića 1.

Info telefon 049/221-451

U sklopu GFUK-a i po Zagorju 03.05.Utorak 20:00 sati u kino dvorani Zabok gostuje predstava Zagrebačkog gradskog kazališta “Komedija”. Ovu predstavu zanimljiva naslova – “Nije bila Peta, bila je Deveta” režirao je Damir Mađarić prema tekstu suvremenog talijanskog dramatičara rumunjskog porijekla Alde Nicolaja.

– Riječ je o jednoj od njegovih najuspješnijih komedija – dinamičnoj ljubavnoj zavrzlami s ljubavnim trokutom i zločinom u središtu u kojoj do izražaja dolazi autorov smisao za crni humor, grotesku i brojne paradoksalne komične situacije – poručuju organizatori.

U predstavi Evu, Brunu i Marija glume poznati glumci Mila Elegović, Igor Mešin te Zlatko Ožbolt.

Gdjegod se pojavi “ljupka aždaja” Eva, muškarci zaboravljaju na svoju pamet i postaju nemoćne marionete.To iskustvo prolazi i Bruno, ambiciozni prevoditelj koji je svoju slobodu volio sve do dana kada mu na plaži priđe atraktivna Eva. Jedan poljubac dovoljan je da Bruno postane zaslijepljen od ljubavi prema toj ženi. Ona je razorna prirodna pojava, kada voli,voli apsolutno. Nakon što je Eva na glavu okrene Brunin stan, učini to i sa njegovim životom, tražeći novi dokaz ljubavi…

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Skip to content