Novosti

Kineska veleposlanica u Hrvatskoj, NJ/E Deng Ying priredila prijem za delegaciju KZŽ koja je nedavno boravila u Kini u pokrajini Hebei

U utorak, 19. srpnja 2016. godine veleposlanica Narodne republike Kine u Hrvatskoj, NJ/E Deng Ying priredila je prijem za župana Željka Kolara i delegaciju Krapinsko-zagorske županije koja je nedavno boravila u Kini u pokrajini Hebei.

Župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar veleposlanici N/R Kine u Hrvatskoj, NJ/E Deng Ying prenio je dojmove iz Kine te je ujedno zahvalio na svesrdnoj podršci koju je pružilo Veleposlanstvo NR Kine prilikom organizacije posjete političko-gospodarske delegacije Krapinsko-zagorske županije pokrajini Hebei: „Iz Kine smo se vratili prepuni pozitivnih dojmova i iskustava. Tome je svakako doprinijela ljepota vaše zemlje i njena bogata kultura, ali i iskrena gostoljubivost naših dragih domaćina, koja je bila na najvišoj razini, a zbog koje smo se u svakom trenutku osjećali kao kod vlastite kuće. Veseli nas i činjenica što su naši gospodarstvenici ostvarili brojne kontakte sa kineskim kolegama i što se otvorila mogućnost za uspostavljanje suradnje na gospodarskom planu. Zbog svega navedenog izuzetno smo sretni i zadovoljni, ali i zahvalni, jer smo od samog početka imali svesrdnu podršku veleposlanstva, a prije svega Vašu osobno. Ne sumnjamo da će sve navedeno doprinijeti daljnjem produbljivanju dobrih odnosa između NR Kine i Krapinsko-zagorske županije“, rekao je župan Kolar. Na prijemu su bili i zamjenik župana Anđelko Ferek-Jambrek, gradonačelnik Zaboka Ivan Hanžek, gradonačelnik Pregrade Marko Vešligaj i načelnik Općine Krapinske Toplice Ernest Svažić.

Izvor: www.kzž

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Skip to content