Novosti

Kino Krapina i Kino Zabok ponovno otvaraju svoja vrata

S radom ponovno počinju Kino Krapina i Kino Zabok.

Kino Krapina će prvu projekciju nakon stanke zbog epidemije COVID – 19 imati u petak 29. svibnja u 20 sati. Prikazivat će se kinohit ‘Bloodshot’ s Vin Dieselom u glavnoj ulozi. Sljedeći petak, 5. lipnja, u Kinu Krapina možete pogledati film ‘Zov divljine’. Ulaznice će se moći kupiti na blagajni kina koja se otvara sat vremena prije projekcije filma. – Pratite nas na našem Facebook i Instagram profilu te na web stranici www.kino.krapina.net gdje će biti objavljen raspored filmova. Radujemo se ponovom susretu s publikom i molimo da ostanete odgovorni pridržavajući se svih epidemioloških uputa – poručuju iz Kina Krapina.

Voditelj Kina Zabok Krunoslav Kušan rekao nam je kako se kino ponovno vraća u Zabok u četvrtak 28. svibnja i to sportskom dramom Izvan igre u kojoj glavnu ulogu igra Ben Affleck. U četvrtak 28. svibnja projekcija počinje u 20 sati, isti film igra i dan kasnije u petak 29. svibnja u 20 sati.

– U petak 5. lipnja u 20 sati igra akcijski film Bloodshot s Vin Dieselom u glavnoj ulozi, a film igra i nedjelju 7. lipnja s početkom u 20 sati. Romantična drama Znaš li čuvati tajnu igra u subotu 13. lipnja u 20 sati te u nedjelju 14. lipnja s početkom u 20 sati – rekao je Kušan. U petak 19. lipnja s početkom u 18:30 te subotu 20. lipnja u 18:30 igrat će romantična komedija Nakon vjenčanja s Michelle Williams. Horor Brahms: Dječak II igra u petak 19. lipnja s početkom u 20:45 te subotu 20. lipnja također s početkom u 20:45. Biografska drama s Mark Ruffalom na rasporedu je u petak 26. lipnja s početkom u 20:30 te u subotu 27. lipnja s početkom u 20:30 sati. – Na snazi će biti epidemiološke mjere razmak 1,5 metara, dezinfekcija ruku u ulazu u predvorje dvorane i raspored sjedenja sa razmakom od 1,5 m sjedala će biti označena koja neće biti za sjedenje tj. korištenje – istaknuo je Kušan. Sve informacije o radu Kina Zabok možete pratiti na njihovoj Facebook stranici.

Izvor:Zagorje.com

Skip to content