Novosti

[KK ZABOK] Širko otišao, stigao Domagoj Samac

Ovaj 26-godišnji i 206 centimetara visoki igrač već će se danas pridružiti treningu Zaboka, a za razliku od Širka potpisao je jednogodišnji ugovor

Živo je bilo jučer i danas u Košarkaškom klubu Zabok. Henrik Širko napustio je Zabok i potpisao za klub s Kosova, Borea Peju, koju trenira hrvatski trener Jeronimo Šarin. Uprava Zaboka brzo je reagirala, pa nam je sportski direktor Dragutin Črnjević, obznanio da je novi igrač Zaboka postao Domagoj Samac, također raspoloživ na pozicijama tri i četiri, kao i Širko.

Navijači Zaboka zapamtili su Samca od prošle sezone kada je branio boje Hermes Analitice. U pobjedi Hermesa protiv Zaboka (98:78) Samac je upisao čak 37 koševa uz 8 skokova i 2 asistencije. Samac je dijete Cibone, nekoliko je sezona igrao u NCAA, nakon čega se vatio u Cibonu, da bi potom branio boje Parme (VTB liga), Jekabpilisa (Latvija), Dzukija Alytusa (Litva), Skallgamura (Island) i Hermes Analitice. Ovaj 26-godišnji i 206 centimetara visoki igrač već će se danas pridružiti treningu Zaboka, a za razliku od Širka potpisao je jednogodišnji ugovor.

Izvort:Zagorje.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Skip to content