Novosti

KOMEDIJA: OPROSTITE, MALO NAM JE NEUGODNO, autora Vjekoslava Dominija u MMC Zabok 14. 11. u 19,30 sati

U četvrtak, 14. studenog u 19.30 sati u Multimedijskom centru – kino dvorani Zabok gostuje Diletantsko kazalište Pentravci (DKP) iz Zagreba s predstavom:

OPROSTITE, MALO NAM JE NEUGODNO, autora i kućnog pisca Pentravaca Vjekoslava Dominija.

Ulaznice za predstavu mogu se kupiti u pretprodaji u Gradskoj knjižnici u Zaboku ili prije predstave na ulazu dvorane.

Malo o kazalištu i predstavi:

DKP djeluje već više od 30 godina i smatra se najdugovječnijim amterskim kazalištem u Zagrebu. Na brojnim smotrama u kazališnih amatera Zagreba ili na državnoj razini, jedan od čestih komentara službenih kritičara jest da atributi diletantsko odnosno amaterski ne odgovaraju stvarnom stanju, te bi kazalište trebalo tretirati po pristupu i izvedbi kao poluprofesionalno kazalište.

Predstava OPROSTITE, MALO NAM JE NEUGODNO praizvedena je 1992. a 1993. je bila među 5 najboljih amaterskih predstava u gradu Zagrebu pa je kao takva predstavljala Zagreb na državnoj smotri.

2019. predstava je obnovljena s novom glumačkom postavom uz 2 glumice iz predstave prije 27 godina.

Predstava u 4 čina ima intrigantnu fabulu s nizom zapleta i situacija u koje su se dovele 2 obitelji, dugogodišnjih prijatelja, odlučivši se na razmjenu partnera da bi osigurali svojim obiteljima potomstvo. Kako će se okončati ovaj zaplet treba pogledati u četvrtak, 14. studenog.

Srdačno vas očekujemo.

Voditelj Diletantskog kazališta Pentravci

Branko Mikac

P.S. Detalji o kazalištu i predstavi mogu se vidjeti na web stranici:

www.pentravci.com

Skip to content