Novosti

Koncert Burta Budwiga i Zvonimira Varge u Zelenoj Dvorani

Bart Budwig po drugi put dolazi u Hrvatsku uponedjeljak 12. ožujka i to u zagorski unerground boutique, Zelenu dvoranu.
Uz Barta Budwiga nastupit će Zvonimir Varga sa svojim bendom.

BURT BUDWIG (US), ZVONIMIR VARGA (HR)
Ponedjeljak, 12.3.2018. u 20:00 h
Zelena dvorana, Trg D. Domjanića 6, Zabok
Ulaz slobodan


BART BUDWIG
’Život je lijep i tragičan a ljepota emanira iz tragičnosti.’’

Ovaj mladi trubadur iz Oregona iza sebe ima šest albuma koji nas sa svojim ranjivim milozvučjem vraćaju u country-rock ranih 70-tih.
Njanovi album ‘Sabai‘ izašao je početkom veljače a sniman je u istoimenoj drvenoj kolibi smještenoj u divljini Eagle Capsa. U Zelenu dvoranu dolazi s Johnom Nuhnom na kontrabasu.

https://bartbudwig.bandcamp.com
https://www.youtube.com/watch?v=wPjS-ig-BPU

ZVONIMIR VARGA
‘’Ja nemam kud, dok me napadaju misli”

Zvonimir Varga na sceni je od 2010. godine kada objavljuje knjigu pjesama, a već iduće godine izbacio je svoj prvi album. Do danas ih je objavio osam od kojih su neki uvršteni među najbolje u regiji, a za izdavačku kuću Croatia Records objavio je i devet singlova. Od početka djelovanja, održao je oko 150 koncerata po Hrvatskoj i šire, od kojih možda najzanimljiviji oni u kaznionicama Lepoglava i Remetinec.
Kako ističe kritika, Vargine pjesme pršte ljubavima i emocijama, onom ljepotom proživljene senzibilnosti, romantikom trubadura koji je spreman i svoj život dati za ljubljenu ženu, fascinacijama malih stvari, fikcijskim maštarijama… Ne trabunja nekakve trivijalnosti o hotelima i srceparajućim empatijama ‘ne plači’. On se hrabro suočava između nelogičnosti ove šašavoće društvenog sistema i potisnutih osjećaja čovjeka zarobljenog u kontradikcijama na emotivan način.
Zvonimir Varga u Zabok dolazi u punom sastavu: Marko Kanceljak – gitara, Stjepan Hrastić – bas i Marin Fatović – udarljke.

https://zvonimirvarga.bandcamp.com
https://www.youtube.com/watch?v=zL3t7Wo0IpU


FB event – > https://www.facebook.com/events/190513474884779/

Skip to content