Novosti

Koncert Doris Tkalčević u Gradskoj galeriji

PUČKO OTVORENO UČILIŠTE ZABOK POZIVA VAS NA KONCERT
Doris Tkalčević

u srijedu 18.04.2018. u 18:30 sati

VELIKA GALERIJA GRADA ZABOKA, Zivtov trg 10

_________________________________

Kako Doris i sama kaže, njezin je veliki san odlazak na Muzičku akademiju, gdje će steći visoku glazbenu naobrazbu.

Pučko otvoreno učilište Zabok prepoznalo je njezinu želju, trud i motivaciju, te želi pružiti podršku, kako njoj tako i svim drugim nadarenim mladim umjetnicima, na način da omogući predstavljanje široj javnosti.

Na putu do ostvarenja njezinog sna, pokažite podršku i dođite na koncert, te tako ohrabrite mladu glazbenicu da i dalje ustraje u svojim željama.

______________________________

Program:

J.S.Bach: Solo Partita za violinu u d-molu, BWV 1004 1. Allemande

W.A.Mozart:Concerto za violinu br. 1 u B-duru, K.207

F.Kreisler: Preludij i Allegro u Pugnani stilu

R.Matz:Humoreska (arr. Gabrijela Balaž)

________________________________________________

BIOGRAFIJA:

Doris Tkalčević rođena je 16.5.2001. u Zaboku. Učenica je 2. razreda srednje glazbene škole pri Školi za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću u Zaboku u klasi prof. Tvrtka Barača te 2. razreda Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću u Zaboku smjer – medijski tehničar. Osnovnu glazbenu školu završila je u Zaboku u klasi prof. Ive Smojver. Često je nastupala na značajnim koncertima osnovne glazbene škole, srednje glazbene škole, izložbama i promocijama. Osim što dijeli veliku strast za violinom, Doris se bavi i pjevanjem. Od svoje 4. godine pohađala je dječji zbor Zabočki mališani gdje je aktivno sudjelovala kao solistica punih 11 godina kao najdugovječnija pjevačica. Osim pjevanja i sviranja, aktivna je volonterka u DND-u Zabok, voli engleski jezik, voli fotografirati te sklada glazbu. Njezin veliki san je odlazak na Muzičku akademiju, steći visoku glazbenu naobrazbu te želi skladati i aranžirati vlastitu glazbu.

Pripremila: Bojana Birač

Skip to content