Novosti

Košarkaški Klub Zabok započeo s pripremama

Sportski direktor Dragutin Črnjević najavio je da roster nije konačan i da Zabok trenutno pregovara s tri igrača, čija imena nije za sada želio otkriti.

Zbog ranijeg početka sezone (19.9.) košarkaši Zaboka desetak su dana ranije započeli s pripremama za nadolazeću sezonu koju otvaraju gostovanjem kod još uvijek aktualnog prvaka Cibone. Prije samog početka prvog treninga nazočnima su se kratko obratili predsjednik kluba Ozren Hanžek, sportski direktor Dragutin Črnjević i naravno trener Ivan Tomas. Uz uobičajene stvari koje se izgovore na počecima pripremama, ovaj puta fokus je bio i na epidemiološke mjere, zbog dobro nam znane situacije oko pandemije Covida-19, koja će po mnogo čemu odrediti pripremni period zabočkih košarkaša. Zabok je jako puno utakmica u pripremnom periodu igrao sa slovenskim prvoligašima, a te su utakmice sada zbog specifične situacije pod znakom pitanja. Ne bude li se moglo drugačije trener Tomas najavio je da će Zabok igrati više utakmica protiv Dubrave, Gorice i Hermes Analitice.

Na prvom treningu treneru Ivanu Tomasu odazvali su se “starosjedioci”: Antonio Črnjević, Luka Tomas, Šime Lisica, Patrik Jambrović, Ivan Martinko i Zvonimir Ćutuk, novopridošli Andro Antonić i Luka Krajinović, nadareni juniori Filip Svečnjak i Vigo Borovčak i Matej Gašpert koji bi ovih dana trebao potpisati ugovor sa Zabokom. Opravdano su nedostajali Andro Anzulović, Martin Tuđen i Demian Balaško.

Sportski direktor Dragutin Črnjević najavio je da roster nije konačan i da Zabok trenutno pregovara s tri igrača, čija imena nije za sada želio otkriti.

Zabok će u pripremnom periodu trenirati dva puta dnevno, a trener Ivan Tomas u kondicijskom će dijelu imati potporu Nikole Suntešića. Vrlo važnu ulogu naravno imat će i fizioterapeut Dejan Lež, koji će uz uobičajene stvari koje obavlja biti glavni i za provođenje epidemioloških mjera.

Izvor:Zagorje.com

Skip to content