Novosti

Krapinsko-zagorska županija dodjeljuje novčana sredstva za razvoj i unaprjeđenje lovstva na području županije

Krapinsko-zagorska županija dodjeljuje novčana sredstva ostvarena od lovozakupnine temeljem Pravilnika o uvjetima i načinu korištenja sredstava ostvarenih od lovozakupnine („Službeni glasnik Krapinsko-zagorske županije”, broj 13/12 i 22/12).

Novčana sredstva od zakupa zajedničkih lovišta Krapinsko-zagorske županije ostvarena temeljem članka 27. stavka 1. Zakona o lovstvu ( „Narodne novine” br.140/05, 75/09 i 153/09.) koristiti će se za razvoj i unapređenje lovstva na području Krapinsko-zagorske županije za navedene namjene kako slijedi:

Rashodi za provedbu Zakona o lovstvu,
Lovna kinologija-radna obuka pasa,
Nabava dlakave i pernate divljači,
Unapređenje lovstva

Korisnici novčanih sredstava od lovozakupa zajedničkih lovišta Krapinsko-zagorske županije, za sredstva koja nisu potraživana od strane vlasnika zemljišta bez prava lova je Lovački savez Krapinsko-zagorske županije i lovozakupnici koji imaju u zakupu lovišta na području Krapinsko-zagorske županije.

Obrasci zahtjeva za dodjelu sredstava i Pravilnik o uvjetima i načinu korištenja sredstava ostvarenih od lovozakupnine nalaze se ispod ovog Javnog poziva.

Ispunjeni obrasci zahtjeva dostavljaju se sa traženom dokumentacijom do 30. studenog 2014. godine na adresu Krapinsko-zagorska županija, Upravni odjel za gospodarstvo, poljoprivredu, promet, komunalnu infrastrukturu i EU fondove Magistratska 1, 49000 Krapina.

Izvir:kzz.hr

Skip to content