Novosti

Ledena bajka u City Parku Zabok

U početku sve je bila samo ideja, kako obično to i biva u City Parku Zabok, no lagano oživljuje Ledena bajka na Zivtovom trgu u Zaboku. Ispred City Caffe-a će kroz nekoliko dana niknuti pravi mali Grad Djeda Božićnjaka. Uz prvo zagorsko klizalište površine 200 m2, tu je još i ulica Djeda Božićnjaka s igraonicom i sadržajima za najmlađe te bijele drvene kućice pod čijim ćete krovom moći kušati neodoljive fritule, mirisna kuhana vina i rakije, domaće sireve i suhomesnate proizvode ili pak izabrati nakit za vaše božićno drvce. Mislimo da se već iz ovih redaka može osjetiti očaravajući mirisi koji Vas pozivaju na druženje u City Park Zabok.

Otvorenje klizališta predviđeno je 7. prosinca u 17 sati, voditelji programa bit će glumci Doris Pinčić i Robert Kurbaša, uz poznate goste iz svijeta sporta (nogometaše GNK Dinamo te hokejaše KHNL Medveščak). Nastup na ledu će obogatiti mališani iz klizačkog kluba Pahuiljica i Leda iz Zagreba te atraktivni žongleri. Za najmlađe tu su još brojna iznenađenja poput prigodnog Face paintinga i nagradnih igara. Klizalište je otvoreno svaki dan od 9 do 21 sat, a petkom i subotom bit će poseban program Disco klizanja od 18 sati pa sve do ponoći uz atraktivne hitove i DJ Anchie. Svake nedjelje tu su posebni programi za djecu, u terminu od 16 do 17 sati, bit će tu zanimljivih predstava, junaka iz crtanih filova te olimpijada na ledu. Za nešto manje spretne,tu su i tečajevi klizanja uz licencirane instruktore klizanja. Tjedni tečaj za grupe djece ili odrasle iznosi 200 kuna (1 sat dnevno), dok jednevni tečaj iznosi 50 kuna. Ulaznice za klizanje iznose 20 kuna, dok je najam klizaljki 10 kuna, za vremensko razdoblje 1 sat i 30 minuta.

U City Parku Zabok vjeruju kako će postavljanjem klizališta stvoriti svojevrsnu atrakciju koja će prerasti u tradiciju i žele da se, ponajprije djeci i mladima, omogući uživanje u zimskim radostima i da se pritom stvori božićna bajka i ugođaj, kojim će poslati lijepu sliku grada i županije.

A sada svi na klizanje!

Sve informacije vezane uz klizalište i Grad Djeda Božićnjaka možete dobiti na:

Voditelj događanja i marketinga

M. + 385 99 280 5797, E. ivana@tomek.hr
Izvor: Zagorski list

Skip to content