Novosti

Legendarni Rundek i njegova ekipa, ove subote na HGF-u u zabočkom ReGardenu

Ove subote 4. lipnja ReGarden će ponovno biti centar dobre glazbe.

Rundek i Ekipa
Veliki Darko Rundek uz svoju će Ekipu, sastavljenu od vrhunskih glazbenika, u punom sastavu podsjetiti nas na svoj bogatu zbirku pjesama.

Uz neke nove pjesme Rundek & Ekipa svirat će i legendarne klasike na potezu od Haustora do Cargo Tria. Okružen sjajnim glazbenicima, Darko Rundek će još jednom pokazati svoju snagu nastupa uživo
FB: https://www.facebook.com/darko.rundek.official

One dread
Zagrebački, sedmeročlani bend osnovan 2007. godine koji svojim obradama hitova uvijek napravi atmosferu za pamćenje. 2013. godine kada se oformila nova postava cijeli je projekt krenuo u ozbiljnije vode s ostvarenim nastupima diljem Hrvatske i inozemstva.

Od početka do danas, bend uspješno obrađuje poznate svjetske roots/ reggae/

pop covere.
FB: https://www.facebook.com/one.dread.zg

MUNCHMENPobjednic 25. sezone HGF-a 2021.

Iz zagrebačkih garaža, nakon dugogodišnje potrage za pravom ekipom, rodio se bend Munchmen koji je nedavno predstavio svoj prvi EP album.
Sviranjem, improvizacijom i međusobnim upoznavanjem kroz glazbu, nastao je jureći vlak inspiriran psihodeličnim rockom, funkom, jazzom i bluesom.
Bend koji je uvijek u potrazi za novim zvukovima i glazbenim stilovima ove godine svira ponovno u Zaboku, kao prošlogodišnji pobjednici.
FB:
https://www.facebook.com/munchmenofficial

daisy dives – ovogodišnji HGF pobjednici

Sanjivi solo projekt s trenutnom adresom u Zagrebu. EP objavljen krajem 2019. zbog DIY pristupa veže uz sebe melankolični lo-fi ugođaj isprepleten motivima ljeta. Zvuk građen na elementima dream popa i indie popa, rezonira s nježnim vokalnim harmonijama, a gitare, synth i ritam mašina kao baza live setova, stvaraju sanjivu zvučnu podlogu za kao u jeku rastopljen vokal.
FB:
https://www.facebook.com/daisydives

Skip to content