Novosti

LEONA BARTOLIN IZ KBK NINJA ZABOK PRVAKINJA RH U KICKBOXINGU

U Poreču dana 25. veljače 2017. godine, održano je prvenstvo Republike Hrvatske u kickboxingu, discipline Point Fight za mlađe kadete i Full contactu za juniore i seniore. Na prvenstvu Hrvatske nastupilo je ukupno 291 natjecatelj iz 52 kluba.

Leona Bartolin u svojoj kategoriji do – 37 kg imala je 11 natjecateljica u tri pobjede po dvije runde u svakom meču za svega trideset minuta, tri fenomenalne pobjede za redom.

To govori o njezinoj psihofizičkoj pripremi. U prvom meču pobjeđuje prošlogodišnju prvakinju R. Hrvatske Antonelu Cesarec sa 2 : 0, u drugom meču pobjeđuje Petru Mikulić iz Tigar Broda sa 10 : 4, te u finalu domaću predstavnicu Elu Leonu Komšić sa 10 : 0, nije moglo bolje, bravo Leona i treneri iz KBK Ninja Zabok.

Poredak mlađih kadetkinja na postolju do – 37 kg u P.F. je:

  1. mjesto – Leona Bartolin – KBK Ninja Zabok
  2. mjesto – Eva Leona Komšić – KBK King Poreč
  3. mjesto – Petra Mikulić – KBK Tigar Brod
  1. mjesto – Kate Štefanec – KBK Mawaši, Makarska.

    Za KBK Ninja Zabok nastupio je još i Dario Glogoški u kategoriji mlađih kadeta + 47 kg, isto u Point Fight disciplini. Imao je 11 natjecatelja u kategoriji, ali ovog puta od prvog kola dalje nije išlo.

    U gustom sportskom kalendaru Hrvatskog kickboxing saveza članovi KBK Ninja Zabok iz Zaboka marljivo treniraju za nadolazeće nastupe. Zabočke ninje idu dalje.

    Pripremila: Jasna Bartolin

Skip to content