Novosti

Lucija slastice stigle i u Zabok

I ovog puta za posjetitelje je pripremljen bogat program. Uz bogat stol, slastice i ovog puta za glazbu su bili zaduženi Rajko Suhodolčan i Simpatizeri. Zabočki gradonačelnik Ivan Hanžek zahvalio se Peri Kusturi i njegovoj tvrtki što je napokon riješeno pitanje koje se često postavljalo, među ostalim i gradonačelniku, zašto Zabok nema slastičarnicu. Na otvorenje je stigao i župan Siniša Hajdaš Dončić, još jednom podržavši nove investicije, a među brojnim uzvanicima bili su i dožupanica Sonja Borovčak, načelnik PP Zabok Miljenko Fruk, načelnik Krapinskih Toplica Vlado Huzak s predsjednikom Općinskog vijeća Ernestom Svažićem, kao i brojni predstavnici uspješnih zagorskih tvrtki.

– Jako sam zadovoljan što smo u kratkom roku uspjeli izrealizirati sve ono što smo u ovoj godini planirali. S ovim otvorenjem zaokružujemo ovu godinu. Zadovoljan sam sa svime što smo uspjeli, s odazivom ljudi koji su došli. Sad mi je i lakše jer nakon prve slastičarnice u Krapinskim Toplicama gdje smo već dobili dobre i pozitivne kritike, ovo je zapravo samo nastavak priče o širenju našeg brenda. Ponekad znam reći da ćemo malo stati s investicijama, no posao nas na neki način stalno tjera da nastavimo dalje. Tako će vjerojatno biti i ubuduće, ali nam treba malo predaha, da se sve slegne. Tim više što smo ovaj projekt od ideje do realizacije odradili za svega šest mjeseci. Ne mogu u ovom trenutku najaviti što će biti sljedeće, ali polako ćemo nastaviti dalje – rekao je vlasnik tvrtke Pero Kustura.

A zabočka slastičarnica, moderno uređena u veselom cvjetnom tonu, primila je prve posjetitelje, brojne goste i znatiželjnike koji su se okupili na otvaranju.

Od sada kad se u Zaboku zaželite slatkog, pojesti izvrstan komad domaćeg kolača, adresa se zna: treba samo doći na Zivtov trg u slastičarnicu Lucija slastica.

Izvro: Zagorski list

Skip to content