Novosti

Magdaleni Škreblin srebro, a Lovri Mikulcu bronca na državnom prvenstvu

Na kuglani u Zaboku održano je proteklog vikenda pojedinačno Prvenstvo Hrvatske za mlađe juniorke, kuglašice do 18 godina. Nastup na domaćoj kuglani dobro je iskoristila članica Kuglačkog kluba Zabok Magdalena Škreblin i osvojila drugo mjesto sa 1051 srušenim čunjem.

Magdalena je sa 530 čunjeva bila vodeća nakon prvog dana, da bi je u drugom nastupu pretekla još jedna od najboljih mladih hrvatskih kuglašica Amela Nicol Imširović iz zagrebačkog kluba Admiral, koja je srušila ukupno 1085 čunjeva, a posebno je dobra bila u čišćenju.

Treće mjesto osvojila je Martina Lozić iz zagrebačkog Endi – Tektilca sa 1023 srušena čunja. Mlađi juniori svoje državno prvenstvo su imali u Novskoj, a Kuglački klub Zabok je imao tri predstavnika, od kojih je Lovro Mikulec osvojio treće mjesto, Karlo Mikulec 14., a Josip Kobelščak 28. Pobijedio je Jan Štampf iz kluba Slavonski Banovac Pakrac, a drugi je bio Sven Marić iz Zanatlije Slavonski Brod. Pobjednik je srušio 1086 čunjeva, drugoplasirani 1078, a trećeplasirani Lovro Mikulec samo čunj manje, 1077.

Izvor:Radio Stubica

Skip to content