Novosti

Male balerine oduševile prepunu dvoranu Multimedijalnog centra

U sklopu slobodnih aktivnosti Dječjeg vrtića Zipkica djeluje i baletna grupa koju vodi prof. Viktorija Frajman. Tako se male balerine održale prvi od dva ogledna sata u Multimedijalnom centru u Zaboku za roditelje i goste itd.

Dvorana Multimedijalnog centra nije bila dovoljna za sve one mame, tate, bake, djedove, tete i stričeve koji su htjeli pogledati što su to male balerine naučile. Na priredbi su sudjelovale djevojčice iz zabočkog vrtića Zipkica, ali i sa stubičkog područja. Početnih nekoliko plesova otplesale su djevojčice starije od četiri godine koje su u svojim točkama pokazale osnove klasičnog baleta. Njima su se na scenu uskoro priključile i članice najmlađe grupe te izmamile suze, ali i ovacije okupljene publike.

Osim nekih dječjih i klasičnih pjesmica, publiku su posebno oduševile koreografije na poznati Minein hit ‘Vrapci i komarci’. Djevojčice su pokazale odvažnost, a ni u jednom trenutku na njihovim se licima nije mogla primijetiti trema. –Mislim da su djevojčice, naše balerine, zaslužile mnogo ovacija i gromoglasne aplauze jer su bile odlične. Puno smo vježbali, a ogledni sat ćemo ponovno imati u svibnju kad ćemo pokazati i plesove s raznim rekvizitima – rekla je prof. Viktorija Frajman.

Izvor: www.zagorje.com

Skip to content