Novosti

Mališani iz Dječjeg vrtića Zipkica i OŠ Ksavera Šandora Gjalskog uživali u božićnoj predstavi

Gledanje predstave je poklonio Grad Zabok.

Mališani iz Dječjeg vrtića Zipkica kao i učenici nižih razreda Osnovne škole Ksavera Šandora Gjalskog danas su bili posebno obradovani. Naime, Grad Zabok im je poklonio odlazak na kazališnu predstavu u Multimedijalni centar. Tematika predstave je naravno bila prigodna, odnosno božićna. Riječ je o predstavi Božićne nevolje s Djedom Mrazom Teatra Tirena.

Mališanima je radnja predstave bila itekako zanimljiva. Naime, Djedovi pomoćnici Sobica i Sjeverni Medo pomažu Djedici podijeliti darove no moraju se modernizirati i Djedica zapošljava tajnicu, a tu dolazi i moderna tehnologija. Smijeha nije nedostajalo, a predstava je, sudeći po dječjim reakcijama, bila pun pogodak.

Zadovoljna je bila i zamjenica gradonačelnika Valentina Đurek. – Grad Zabok tradicionalno organizira darivanje za djecu iz Dječjeg vrtića Zipkica i Osnovne škole Ksavera Šandora Gjalskog u sklopu Prosinačkih svečanosti pa tako i ove godine i za njih organizira besplatnu kazališna predstava – rekla nam je Đurek i dodala kako je uvijek veliko zadovoljstvo na taj način razveseliti najmlađe.

Izvor: Zagorje.com

Skip to content