Novosti

Manifestacija “Zlatna jesen zabočka”

Odbor za ekologiju Grada Zaboka tradicionalno već 17-tu godinu dodjeljuje priznanja i nagrade najuspješnijim građanima, trgovačkim društvima, ustanovama i obrtima za doprinos u uređenju okoliša, balkona, prozora i tradicijskih cvjetnjaka na području grada Zaboka.

Eko patrola za ocjenjivanje je početkom mjeseca srpnja i rujna obišla cijelo područje grada, a posebnu je pozornost posvetila ekološkom i tradicionalnom uređenja i očuvanja okoliša.

Eko patrola je uočila da građani, domaćinstva, ustanove i tvrtke iz godine u godinu ulažu sve više truda, dobre volje i mašte u uređenje cvjetnjaka, vrtova i okućnica, te ih odlučila nagraditi.

Priznanja i nagrade će uručiti gradonačelnik, Ivan Hanžek i njegova zamjenica Nevenka Gregurić na svečanosti koja će se održati u subotu 6. studenog 2010. u Osnovnoj školi Ksavera Šandora Gjalskog Zabok s početkom u 17.00 sati

U prigodnom programu će nastupiti KUD Zabok sa revijom narodnih nošnji i predstavljanjem narodnih plesova u izvođenju plesnih parova, te djeca iz vrtića “Zipkica” Zabok sa recitacijom, pjesmom i igrokazom.

Čestitamo i zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način doprinijeli ljepšem i čistijem izgledu grada, a posebno dobitnicima priznanja.

Pozivamo nagrađene, goste, kao i sve zainteresirane da dođu na ovu tradicionalnu manifestaciju i dobro se zabave.

Srdačno Vas očekujemo.

Download Plakat_zlatna_jesen.pdf
Download Plakat___zlatna_jesen__gibanice.pdf
Download Zlatna__jesen__popis_nagradenih.pdf
Skip to content