Novosti

Marko Tomas trenirao s košarkašima Zaboka

Marko je tako prihvatio poziv svog brata Ivana, koji mu je nakon suigrača i pomoćnog trenera, sada po prvi puta bio i glavni trener na jednom treningu

U ponedjeljak se igračima Zaboku na treningu priključio Marko Tomas, jedan od najboljih hrvatskih košarkaša u posljednjem desetljeću. Marko je tako prihvatio poziv svog brata Ivana, koji mu je nakon suigrača i pomoćnog trenera, sada po prvi puta bio i glavni trener na jednom treningu.

Svoju blistavu igračku karijeru započeo je zajedno sa svojim bratom u Zagrebu, a igrao je još za Real Madrid, Fuenlabradu, Fenerbahce Ulker, Cedevitu, Ankaru i Cibonu i naravno reprezentaciju Hrvatske. Samo njegovo prisustvo na treninzima Zaboka puno će značiti ovoj mladoj momčadi. Sportski direktor, Dragutin Črnjević, ponudio mu je da s momčadi Zaboka ode na petodnevne pripreme u Terme Olimje, no Marko još nije odlučio hoće li prihvatiti ponudu. Bez obzira što je iza njega duža pauza, u vrlo dobrom je stanju. Ne nedostaje mu ponuda, ali još nije stigla ona koja bi ga u potpunosti zadovoljila.

U Zaboku stoga tinja nada da bi Marko možda mogao odigrati i koju prvenstvenu utakmicu za Zabok, dok ne nađe kvalitetan angažman.

Izvor.Zagoje.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Skip to content