Novosti

Mladi kuglači iz Zaboka državni prvaci u 2017.

Mladi kuglači iz Zaboka državni prvaci u 2017.

Zamjenica župana Jasna Petek je u četvrtak, 28. prosinca 2017. godine, obišla Kuglački klub Zabok i mlade kuglače koji 2017. godine postali prvaci Hrvatske u kuglanju ili ostvarili odlične uspjehe na svjetskom natjecanju.

Zamjenicu župana Jasna Petek dočekali su mladi kuglači i mlade kuglačice iz Kuglačkog kluba Zabok zajedno s predsjednikom i tajnikom kluba Filipom Sedlarom i Martinom Huisom te ju upoznali s detaljima svojih uspjeha, uvjetima treniranja i natjecanja te općenito motivima za bavljenje ovim sportom.

Kuglački klub Zabok ove je godine ostvario izvrsne rezultate u raznim dobnim kategorijama – uz Karla Krznara i Magdalenu Škreblin, koji su nedavno osvojili prva mjesta na pojedinačnom prvenstvu Hrvatske u kategoriji kadeta U14, državni prvaci postali su i Bruno Tomek, koji je osvojio 1. mjesto na Prvenstvu Hrvatske za mlađi pomladak U9, Lovro Grljač s osvojenim 1. mjestom na Prvenstvu Hrvatske za mlađi pomladak U10, Ema Papeš s 1. mjestom na Prvenstvu Hrvatske za mlađi pomladak U10 i Toni Ljubić s 1. mjestom na Prvenstvu Hrvatske sprint ml. juniora U18, dok je Borna Bakran osvojio 3. mjesto na ekipnom Svjetskom prvenstvu ml. juniora U18

Izvor.www.kzz

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Skip to content