Novosti

Mladi kuglači iz Zaboka državni prvaci u 2017.

Mladi kuglači iz Zaboka državni prvaci u 2017.

Zamjenica župana Jasna Petek je u četvrtak, 28. prosinca 2017. godine, obišla Kuglački klub Zabok i mlade kuglače koji 2017. godine postali prvaci Hrvatske u kuglanju ili ostvarili odlične uspjehe na svjetskom natjecanju.

Zamjenicu župana Jasna Petek dočekali su mladi kuglači i mlade kuglačice iz Kuglačkog kluba Zabok zajedno s predsjednikom i tajnikom kluba Filipom Sedlarom i Martinom Huisom te ju upoznali s detaljima svojih uspjeha, uvjetima treniranja i natjecanja te općenito motivima za bavljenje ovim sportom.

Kuglački klub Zabok ove je godine ostvario izvrsne rezultate u raznim dobnim kategorijama – uz Karla Krznara i Magdalenu Škreblin, koji su nedavno osvojili prva mjesta na pojedinačnom prvenstvu Hrvatske u kategoriji kadeta U14, državni prvaci postali su i Bruno Tomek, koji je osvojio 1. mjesto na Prvenstvu Hrvatske za mlađi pomladak U9, Lovro Grljač s osvojenim 1. mjestom na Prvenstvu Hrvatske za mlađi pomladak U10, Ema Papeš s 1. mjestom na Prvenstvu Hrvatske za mlađi pomladak U10 i Toni Ljubić s 1. mjestom na Prvenstvu Hrvatske sprint ml. juniora U18, dok je Borna Bakran osvojio 3. mjesto na ekipnom Svjetskom prvenstvu ml. juniora U18

Izvor.www.kzz

Skip to content