Novosti

NAJAVA – 28. travnja 2012. Zeleni dan – poziv na zajedničko druženje

Savez ekoloških udruga Krapinsko-zagorske županije

Pozivaju sve prijatelje i članove ekoloških udruga

2012. GODINA SURADNJE

28. travnja Zeleni dan

Članovima nevladinih udruga i svima kojima je zaštita okoliša «na duši», Dan planeta 22.4. nije dovoljan za sve akcije i manifestacije kojima pokušavaju dati doprinos rješenju problema očuvanja sredine u kojoj živimo. Unatrag nekoliko godina eko-udruge KZŽ, sa sponzorima i simpatizerima, pod pokroviteljstvom KZŽ obilježavaju Zeleni tjedan malo produženi Dan planeta.

Kao županija prepoznatljiva po strategiji štednje energije i uvrštenja obnovljivih izvora, prošle godine u organizaciji Vrtlarije Čuček u suradnji sa Savezom ekoloških udruga KZŽ, Svjetski dan obnovljivih izvora energije, 26.4., obilježen je učinkovito i korisno: skupljanjem plastične ambalaže i odgovarajućem popustu pri kupnji cvijeća, jednogodišnjeg i trajnica, za uređenje balkona i okućnica.

Moto ovogodišnjih Zelenih dana je Buđenje: buđenje prirode, buđenje svijesti o potrebi njene zaštite, a za stanovnike Zabokabuđenje novog dijela grada kojem bi trebala doprinijeti i ova manifestacija. Simbol je pijetao, onaj s puntarske zastave ili onaj iz brojnih zagorskih okućnica koji najavljuje dan, svejedno koji, samo – probudite se.

Završno druženje održat će se 28. 4. 2012.g

na novouređenom ZIVTOVOM TRGU u Zaboku

s početkom u 10.00 sati

pozivamo Vas da svojim prisustvom uveličate ova događanja, te prikažete i ponudite svoje eko – etno proizvode

organizator: pokrovitelji:


Savez ekoloških udruga KZŽ

Dunja Horvatin

( 098 / 96 06 658 )


GRAD ZABOK

VRTLARIJA ČUČEK

( 098 / 98 28 988 )

Download zeleni_dani_letak_2012.pdf
Skip to content