Novosti

Najava: 6. Sajamska izložba Krapinsko-zagorske županije “100% zagorsko u Zagrebu”

U petak i subotu, 18. i 19. rujna 2015. godine na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu održat će se 6. sajamska izložba Krapinsko-zagorske županije pod nazivom „100% ZAGORSKO“.

„100% ZAGORSKO“ je manifestacija PRODAJNO-IZLOŽBENOG karaktera na kojoj će se izlagati poljoprivredni proizvodi uzgojeni na tradicijski, konvencionalni, integrirani i ekološki način, te proizvodi tradicijskih obrta Krapinsko-zagorske županije. Cilj ove manifestacije je zajedničkim snagama kroz prezentaciju proizvoda i usluga promovirati Krapinsko-zagorsku županiju kao destinaciju u kojoj se njeguje tradicija, vrednuje kvaliteta proizvoda i usluga te kao županiju koja na autohtonim proizvodima i tradiciji gradi robne marke i turističke brandove. Manifestacijom „100% ZAGORSKO“, izložbom poljoprivrednih proizvoda uzgojenih na tradicijski, konvencionalni, integrirani i ekološki način te predstavljanjem tradicijskih obrta, seoskih gospodarstava, turističkih objekata i toplica, Krapinsko-zagorska županija promovira se kao poželjna turistička destinacija bogate kulturne baštine i enogastronomske ponude, s brojnim manifestacijama i rekreativnim sadržajima.

Manifestacija će trajati dva dana, a sama sajamska izložba postati će poveznica između malih proizvođača i krajnjih potrošača.

Pozivaju se svi zainteresirani poljoprivredni proizvođači, udruge, zadruge, obrti i tvrtke koji imaju sjedište te vrše proizvodnju na području Krapinsko-zagorske županije da svoje prijave za sudjelovanje na ovoj sajamskoj izložbi dostave najkasnije do 21. kolovoza 2015. godine, poštom ili osobno. Nakon navedenog roka prijave za sudjelovanje na manifestaciji neće se razmatrati.

Ukoliko se prijavi više sudionika od rezerviranog prostora prednost imaju proizvođači.

Prijavnica i Ugovor za sudjelovanje na ovoj manifestaciji mogu se dobiti u Krapinsko-zagorskoj županiji, Upravni odjel za gospodarstvo, poljoprivredu, promet, komunalnu infrastrukturu i EU fondove i na web stranici www.kzz.hr.

Ispunjenu i potpisanu prijavnicu, dva (2) potpisana Ugovora (prilozi ispod teksta) i kopiju prometne dozvole za dostavna vozila dostavite na adresu Krapinsko-zagorska županija, Upravni odjel za gospodarstvo, poljoprivredu, promet, komunalnu infrastrukturu i EU fondove, Magistratska 1, Krapina.

Za sve dodatne informacije obratite se u Upravni odjel za gospodarstvo, poljoprivredu,

Skip to content