Novosti

Najava: Budite izlagač na 24. Zagorskom gospodarskom zboru

U sklopu Tjedna kajkavske kulture u Krapini, Županijska komora Krapina, u suradnji s Obrtničkom komorom Krapinsko-zagorske županije, Krapinsko-zagorskom županijom, Gradom Krapinom te izvršnim organizatorom Radijem Kaj, organizira tradicionalnu gospodarsku izložbu 24. Zagorski gospodarski zbor.

Najveće okupljanje i promocija gospodarstvenika u Hrvatskom zagorju održat će se u dvorani i na vanjskim prostorima, od 08. do 10. rujna.
Na Zboru će izlagati gospodarstvenici i obrtnici Hrvatskog zagorja, cijele Hrvatske te susjedne Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Mađarske.

Ovogodišnja zemlja partner Zagorskoga gospodarskog zbora je Republika Slovenija, dok je Šibensko-kninska županija partner županija.

Budite izlagač na 24. Zagorskom gospodarskom zboru i svojim izlaganjem upotpunite prezentaciju proizvoda i usluga. Nastup za tvrtke je besplatan.

Izložba će se održati u sportskoj dvorani, šatoru i na otvorenim prostorima uz OŠ Ljudevit Gaj u Krapini. Izlaganje na tipski uređenom prostoru je besplatno, a dodatna oprema i prostor se naplaćuju prema posebnom cjeniku, koji će se dostaviti zainteresiranim sudionicima. Svi sudionici su obavezni za vrijeme Zagorskoga gospodarskog zbora od četvrtka, 8. rujna, do subote, 10. rujna, u radnom vremenu Sajma, 10 – 22 sata, osigurati prisutnost predstavnika izlagača.

Popis prijavljenih izlagača, prijave, skice izložbenog prostora, program događanja i ostali podaci dostupni su na internetskoj stranici www.zgz.hr.

Također, za dodatnu promociju pripremili smo povoljne sajamske Promotivne pakete oglašavanja, kako bi vaše sudjelovanje na Zagorskomu gospodarskom zboru učinili što učinkovitijim i korisnijim.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje, molimo da svoju prijavu dostavite najkasnije do 31. kolovoza putem internetske stranice www.zgz.hr/za-izlagace/obrazac-za-prijavu

Link: Zagorski gospodarski zbor 2016Izvor:kzž.hr

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Skip to content