Novosti

NAJAVA- CIKLUS TRIBINA: “Antropološka medicina i hagioterapija”

“Čovječe, ti nisi ono što trenutno jesi, već ono što tek MOŽEŠ biti!”
Antropološka medicina ti otkriva TEBE- tvoju JEDINSTVENOST, ORIGINALNOST, svu veličinu tvog postojanja i NEIZMJERNE MOGUĆNOSTI RAZVOJA!
Dostojanstvo Osobnosti, razvoj Kreativnosti, snaga Karaktera, Svijest i Samosvijest, Sloboda, Život, Smisao, Intelekt, Srce, duhovna Inteligencija, Interpersonalnost…
Budi ČOVJEK u svoj svojoj punini!

Tema šestog susreta: IZ OVISNOSTI U SLOBODU

Kako se osloboditi raznih ovisnosti, vezanosti za tjelesne užitke, navezanosti na ljude; kako se osloboditi negativnih navika, robovanja nagonima i požudama…

Dođi i otkrij snagu svog karaktera! Načini odluku za preokret!

Uđi ponovno u prostore slobode, života i zdravlja!

Vjeruj, sve može biti drugačije!

Vrijeme: ponedjeljak, 4. ožujka u 19h (svaki prvi ponedjeljak u mjesecu)

Lokacija: Zelena dvorana, Trg Dragutina Domjanića 6, Zabok

Organizator: “Centar za hagioterapiju Oroslavje” (www.chto.hr)

Voditelji: hagioasistenti Centra

„Sloboda je vrhunska etička vrednota, najdublje čovjekovo dostojanstvo! Zato ljudi za slobodu dragovoljno ginu, braneći život.“ (T. Ivančić)

O ANTROPOLOŠKOJ MEDICINI I HAGIOTERAPIJI

Do nedavno se mislilo kako se duh ne može znanstveno istraživati, no znanost u tom pogledu danas sve više napreduje.
Utemeljena na filozofskim i teološkim spoznajama te najnovijim znanstvenim istraživanjima iz područja neuroznanosti, epigenetike, biologije, kvantne fizike i dr., ANTROPOLOŠKA MEDICINA kao znanstvena disciplina istražuje upravo tu duhovnu dimenziju u čovjeku. Klasificira se kao nova, treća grana medicine, koja je smještena uz bok somatskoj medicini i psihijatriji, ali je ujedno i potpuno autonomna i nezavisna od njih.
Specifična metoda unutar antropološke medicine koja istražuje ranjenosti, traume i bolesti duhovne duše te je terapijski liječi, jest HAGIOTERAPIJA.
Ona pokazuje izlaz iz svih čovjekovih patnji i problema dajući odgovore na njegova egzistencijalna pitanja, vraćajući ga ponovno u područje moralnosti, dobrote, istine, sabranosti, pokazujući mu njegov smisao, vrednote i bogatstvo koje nosi u sebi.

Pripremila: Martina Lihter

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Skip to content