Novosti

Najava Dekanatskog proštenja na Trškom Vrhu 1. 7. 2018.

Već nekoliko godina za redom prve nedjelje u mjesecu srpnju svećenici Krapinskog dekanata predvođeni dekanom Tomicom Šestakom organiziraju hodočašće župa toga dekanata Majci Božjoj Jeruzalemskoj na Trškom Vrhu. Tako će biti i ove godine 01. srpnja 2018. godine.

Mise su u 7.00, 9.00 i središnje euharistijsko slavlje u 11.00 sati. Prije glavne mise u cintoru s početkom u 10.30 sati uslijedit će pobožnost Križnoga puta, a ujedno će vjernici imati priliku za sv. Ispovijed.

Sv. Misu u 11.00 sati predvodit će u zajedništvu svećenika Krapinskog dekanata, domaći župnik Tomica Šestak koji će sv. Misom zahvaliti Dobrome Bogu za 25 godina svećeništva. Na misi će propovijedati mons. Nedjeljko PINTARIĆ, isto srebrnomisnik.

Nakon mise bit će prigodni domjenak za sve!

Još samo dodajmo kako se župa sv. Nikole biskupa u Krapini priprema za Mladu misu vlč. Tonija Potrebića koju će slaviti u nedjelju 8. srpnja s početkom u 10 sati. Za župu te Grad Krapinu veliki je to i značajan događaj s obzirom da je župa imala mladomisnika prije 66 godina koju je tada proslavio vlč. Ivica Hršak.

Darko Fiket, župni suradnik i suradnik Tiskovnog ureda Zagrebačke Nadbiskupije

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Skip to content