Novosti

Najava događanja u župi sv. Jelene Križarice

Akcija župnog Caritasa – 02.- 20.12.2018. I ovog Došašća bit će postavljene košare u trgovinama od 01. pa do 20. prosinca za pomoć našim najugroženijim obiteljima. Cilj akcije je prikupiti hranu i osnovne higijenske potrepštine te ih donirati socijalno ugroženim obiteljima ubacivanjem nekog proizvoda u košaricu na izlazu iz trgovine. Pokažimo da i ovaj put imamo srca i ljubavi za druge kao što smo to činili i do sad.

01.12.2018. NAJAVA BDJENJA UOČI PRVE NEDJELJE DOŠAŠĆA

U predvečerje prve nedjelje došašća, 1 prosinca s početkom u 17.00 sati a na poticaj i poziv našega župnika vlč. Marijana Culjaka uz pjevanje adventskih pjesama, uz misno slavlje, čitanje Božje riječi i molitve za naše obitelji, domovinu, kao i za nova duhovna zvanja kako u našoj župi, nadbiskupiji i cijeloj domovini biti će upaljena svijeća na adventskom vijencu ispred oltara u župnoj crkvi kao i na velikom adventskom vijencu ispred crkve koji je dar Grada Zaboka našoj župi.

02.12.2018. PRVA NEDJELJA DOŠAŠĆA

Zagrebački pomoćni biskup u miru dr. Valentin Pozaić predvodit će misno slavlje prve nedjelje došašća 2 prosinca u župnoj crkvi sv. Jelene Križarice u Zaboku. Misa zornica započinje u 06.00 sati.

Pripremio: Darko Fiket, župni medijski suradnik Tiskovnog ureda

Skip to content