Novosti

NAJAVA – predavanje “Pomoć i iscjeljenje duhovnim putem pomoću Učenja Brune Gröninga, medicinski dokazivo” 14.5.2015.

Udruga volontera “Krug prijatelja Brune Groeninga” organizira uvodno predavanje “Pomoć i iscjeljenje duhovnim putem pomoću Učenja Brune Gröninga, medicinski dokazivo”, održat će se 14.5.2015. u 19 sati u Gimnaziji A.G.Matoša u Zaboku. To je jedna je od najvećih organizacija za iscjeljenje duhovnim putem u svijetu. U Krugu prijatelja zainteresirani mogu besplatno učiti primati božansku snagu. Ta iscjeljujuća struja, koja se osjeti u tijelu, može dovesti do iscjeljenja od kroničnih, degenerativnih, pa i teških organskih oboljenja. Bruno Gröning (1906-1959) je u Njemačkoj zbog masovnih iscjeljenja, pedesetih godina prošlog stoljeća izazvao pažnju svjetske javnosti, te ostavio znanje o primanju ove iscjeljujuće snage.

Danas u okviru Kruga prijatelja djeluje Medicinsko znanstvena stručna grupa MWF, forum od nekoliko tisuća liječnika i drugih pripadnika zdravstvenih struka. Liječnici provjeravaju iscjeljenja, sastavljaju izvještaje i gdje je moguće dokumentiraju iscjeljenja nalazima. Postoje izvještaji o iscjeljenjima djece, životinja i biljaka.

Članstvo u Krugu prijatelja Brune Gröninga je dobrovoljno i besplatno, a svi troškovi pokrivaju se iz dobrovoljnih priloga. Cilj učenja Brune Gröninga je da od bolesnog čovjeka učini čovjeka koji se raduje životu i koji je slobodan od tjelesnih i duhovnih opterećenja. Također se ne daju dijagnoze, lijekovi ili terapije i ne savjetuje se izbjegavanje liječničke pomoći.

Osim toga Krug prijatelja Brune Gröninga je u svibnju 2013. godine dobio Nagradu za mir (Peace Pole Award) od Svjetske udruge molitelja za mir (Word Peace Prayer Society – WPPS), koja djeluje pod pokroviteljstvom UN-a. Između ostalih ovu nagradu su dobili dobitnica Nobelove nagrade za mir Majka Tereza, kao i dobitnik Nobelove nagrade za mir Dalaj Lama, te papa Ivan Pavao II.

Više informacija: www.bruno-groening.org

Kontakt br tel:098 332 103

Ulaz slobodan

Skip to content