Novosti

NAJAVA- prezentacija o Programu JAKO

Stvaranje poticajnog okruženja i ujednačavanje regionalnog razvoja civilnoga društva u Republici Hrvatskoj, razvoj aktivnog građanstva i društvenog kapitala u lokalnim zajednicama, temeljni je cilj Programa JAKO u 2013. godini koji se provedbom Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica u Republici Hrvatskoj želi postići.

Kako bi organizacijama civilnoga društva omogućili što raniji uvid u planirane ovogodišnje natječaje te ih informirali ih o novom i jedinstvenom obrascu za projektne prijedloge, pozivamo Vas na prezentaciju godišnjeg plana natječaja, javnih poziva i drugih programa financiranja projekata i programa organizacija civilnog društva u 2013. godini iz Državnog proračuna.

Prezentacija u formi predavanja održati će se 7. veljače u Zaboku, prostoru Centra za mlade i nezavisnu kulturu, Trg Dragutina Domjaniać 6, u 16,30 sati. Predviđen završetak je u 20,30 sati.

Prijaviti se možete putem on-line obrasca koji je dostupan http://doiop.com/ProgramJAKO zaključno do 3. veljače 2013. godine.
Predavanjem između ostaloga želimo doprinijeti boljoj transparentnosti rada javne uprave, a zainteresiranoj javnosti ponuditi lak i pravovremen uvid u sve potrebne informacije koje su vezane uz sustav odobravanja financijskih podrški i apliciranju njihovih projektnih prijedloga.

Neke od tema koje ćemo obuhvatiti na predavanju:
• Ukratko o Programu JAKO
• Predstavljanje godišnjeg plana natječaja, javnih poziva i drugih programa financiranja projekata i programa organizacija civilnog društva u 2013. godini iz Državnog proračuna
• Predstavljanje jedinstvenog obrasca za projektne prijedloge uz savjetodavno i informativno prolaženje kroz isti
• Pitanja i odgovori

Program JAKO dio je Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica u Republici Hrvatskoj kojeg provodi i financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva, a sudjelovanje na predavanju za korisnike je besplatno.

Više o programu JAKO potražite na službenim Internetskim stranicama www.programjako.info

S poštovanjem,
Ivana Radanović

Ivana Radanović
President of The Zagor

Trg Dragutina Domjanića 6
49210 Zabok
Tel./Fax: 049/222-635
Mob: 098/183-1380

E-mail: zagor@programjako.infoWeb:www.programjako.info

Skip to content