Novosti

NAJAVA – Radionica na temu „Programi unije“ 23. rujna 2013. godine u 10.00 sati

Nakon uspješno završenih radionica na kojima su francuski stručnjaci podijelili svoje znanje i pokazali nam primjere uspješno provedenih projekata u Francuskoj te radionice na temu Upravljanje projektnim ciklusom gdje su se polaznici upoznali s procesom programiranja europskih i nacionalnih strateških smjernica, usvojili terminologiju koja se koristi u okvirima Europskih fondova, kroz grupni rad simulirali partnerstva koja se uspostavljaju u projektima te su praktično prošli kroz svih pet faza razvoja projektne ideje, Zagorska razvojna agencija i Krapinsko-zagorska županija nastavljaju s ciklusom „Europski mozaik“.

Radionica na temu „Programi unije“ započinje 23. rujna 2013. godine s početak u 10.00 sati, a predviđeni završetak u 14.00 sati u pćini Sveti Križ Začretje, dvorana u potkrovlju općinske zgrade.

Predavanja drže zaposlenici Zagorske razvojne agencije d.o.o.. Preko on-line prijava na stranicama Zagorske razvojne agencije zaprimljeno je više od 20 prijava za sudjelovanje. Polaznici će se tokom radionice upoznati s programima unije, snagom partnerstva, primjerom uspješnih projekata te kako nastaviti dalje.

Podsjetimo, edukacije se provode u sklopu Programa pripreme i provedbe razvojnih projekata prihvatljivih za financiranje iz fondova Europske unije, Potprogram V Jačanje ljudskih potencijala na lokalnoj i područnoj (regionalnoj) razini za učinkovitu pripremu i korištenje fondova Europske unije kojeg sa razvojnim agencijama u Republici Hrvatskoj provodi Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije.

Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

S poštovanjem

Silvija Malogorski

Silvija Malogorski

Stručna suradnica I Expert assistant

Odjel za regionalni razvoj i prekograničnu suradnju I Regional Development and Cross Border Cooperation Department

Zagorska razvojna agencija d.o.o. za promicanje regionalnog razvoja

Frana Galovića 1b I 49 000 Krapina I Hrvatska

Zagorje Development Agency Ltd. for Promoting Regional Development

Frana Galovića 1b I 49 000 Krapina I Croatia

t. + 385 49 373 161 I m. + 385 99 269 3131 I f. + 385 49 301 290 I w. www.zara.hr

Skip to content